Homtom telefonokról vélemény?
Ezért az árért pont jók.
Attól függ mire használnád.
Én 1 hete vettem egy Homtom Ht10-es telefont.
Rohadtul tetszik, főleg az egyedi hátlappal egybefont tok amit gyárilag adnak. 4gb ram, 32 belső 10 magos proci és 5,5es kijelző.
Előttem szólóval ellentétben nagyon meg voltam elégedve a kijelző érzékenységével (előtte lenovo p70em volt na annak rossz volt az érzékenysége) de ez nagyon jó kis telefon.
De én sokat játszok rajta ami meg nagyon meríti, netezéssel 1 napig bírja, a játék lehúzza 3-4 óra alatt és töltőről nem lehet használni mert akkor forró.
Most ment vissza az üzletbe doogee bl7000re cseréltem :)
Telefonálni, sms, és fotózni használnám. ( Játszani szinte tuti nem használnám ).
Arra megfelel talán. Igazából 25.000 ft a max amit kiadhatok érte...
sajnos 25ért max használtan veszel olyat aminek van olyan minőségű kamerája, hogy komolyabb képeket készíts.
telefonálni, netezni, sms bármely 25ezres kategória megteszi
Köszönöm a 6 - os válaszát, 5 - ös voltam.
Használtat nem biztos hogy vennék.
Amire még kellene esetleg, az hogy az sd kártyán legyenek képek. Amit persze az asztali gépről másolnék be.
Esetleg havi elofizetesre.
Tavaly telenornal hoztam ki édesanyámnak egy huawei p8 litet 5e ftert miközben akkor 60 korul ment (7500 ftos az elofizum)
Vannak jo akciok
Két hónapig jó, utána belassul.
Ht16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!