Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 6s vagy Samsung Galaxy...

Iphone 6s vagy Samsung Galaxy A3 2017?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Telefonváltás előtt vagyok,mivel lassan közeleg a szülinapom. Egy Iphone 6s en gondolkoztam,de apukámnak az ötlet nem tetszett,ezért felajánlotta nekem az előbb említett Samsung telefont. A kérdésem az lenne,hogy melyik érné meg jobban?Melyiknek nagyobb az élettartalma?Én az Iphone mellett maradnék,de igazából nem tudom még... Kérjek írjatok tapasztalatokat,és azt is hogy ha lehetne lehetőségetek,akkor melyiket választanátok!

2017. okt. 22. 18:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

"Attol hogy te nem veszel olyat vagy nem teheted meg hogy olyat vegyel attol meg nem rossz a telefon..."

Ember ki mondta hogy nem tudok ifont venni?? Volt ra alkalmam 3eve Galaxy S5 es i5S kozott donottem es Samsungot vettem. Azota sincs bajom vele ugyhogy nem bantam meg egyaltalan:DD

2017. okt. 22. 20:18
 12/17 anonim ***** válasza:
Az S5 az nem A3
2017. okt. 22. 23:41
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem semmi bajom az A3 al.7es droid ota az ujjlenyomat olvasoja is megjavult.

Igaz,hogy en egy felnott no vagyok,nem kell menoznom a telefonommal ;).

Nem lassu,nem szaggat,es potom penzert lehet memoriakartyat venni.

Penzem lenne iphonra,de droidos vagyok.

A samsung vizallo,bar ez lehet csak nekem volt fontos.

Alapjaraton nem tetszenek az iphonok,igy lehet,hogy elfogult vagyok.eleve egy kb 2 eves(? Ugye?) Telefon...

Ti tudjatok,en szemely szerint samut vennek,vagy huaweit.bar huaweim volt,voltak apro szarsagai amik idegesitoek voltak.pedig nem egy lite szeria volt.

2017. okt. 23. 06:07
 14/17 A kérdező kommentje:
Értem. Utolsó,én nem menőzni szeretnék a telefonommal. Azért gondolkoztam a 6sen,mert úgy olvastam(sok helyen is) hogy nem lassul be 2 év után sem annyira,mint egy Samsung.
2017. okt. 23. 08:49
 15/17 anonim ***** válasza:

"mert úgy olvastam(sok helyen is) hogy nem lassul be 2 év után sem annyira,mint egy Samsung"

Omg nemtom ki terjeszti ezeket a hulyesegeket xdd egyaltalan nem fog belassulni :) nekem se lassult be a 3eves s5om. Szoval siman kihozza az ifone szintet ami kevesebb ideig birja mint egy samsung.

2017. okt. 23. 09:31
 16/17 anonim ***** válasza:
A kettő közül a 6S, esetleg ha olcsóbbat szeretnél, akkor egy Xiaomi Mi A1, az is nagyon stabil és erős telefon.
2017. okt. 23. 10:30
 17/17 Brandon41 ***** válasza:
Amúgy ezt a két telefont nem lehet összehasonlítani, mert az S3 az középkategóriás ( ha jól tudom,de lehet hogy alsó kategóriás) az iPhone 6s, meg egy felsőkategóriás telefon. Ez kb olyan mintha összehasonlítanánk egy Intel i7-et egy i5-tel ( vagy i3-al ha alsó kategóriás).
2017. okt. 25. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!