Iphone 6s vagy Samsung Galaxy A3 2017?
"Attol hogy te nem veszel olyat vagy nem teheted meg hogy olyat vegyel attol meg nem rossz a telefon..."
Ember ki mondta hogy nem tudok ifont venni?? Volt ra alkalmam 3eve Galaxy S5 es i5S kozott donottem es Samsungot vettem. Azota sincs bajom vele ugyhogy nem bantam meg egyaltalan:DD
Nekem semmi bajom az A3 al.7es droid ota az ujjlenyomat olvasoja is megjavult.
Igaz,hogy en egy felnott no vagyok,nem kell menoznom a telefonommal ;).
Nem lassu,nem szaggat,es potom penzert lehet memoriakartyat venni.
Penzem lenne iphonra,de droidos vagyok.
A samsung vizallo,bar ez lehet csak nekem volt fontos.
Alapjaraton nem tetszenek az iphonok,igy lehet,hogy elfogult vagyok.eleve egy kb 2 eves(? Ugye?) Telefon...
Ti tudjatok,en szemely szerint samut vennek,vagy huaweit.bar huaweim volt,voltak apro szarsagai amik idegesitoek voltak.pedig nem egy lite szeria volt.
"mert úgy olvastam(sok helyen is) hogy nem lassul be 2 év után sem annyira,mint egy Samsung"
Omg nemtom ki terjeszti ezeket a hulyesegeket xdd egyaltalan nem fog belassulni :) nekem se lassult be a 3eves s5om. Szoval siman kihozza az ifone szintet ami kevesebb ideig birja mint egy samsung.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!