Ellopták az instagram fiókomat! Visszaszerezhetem valahogy?
Figyelt kérdés
feltörték a minap az instagram fiókomat. a jelszót és a bejelentkezéshez szükséges email címet egyaránt megváltoztatták. van rá valami mód, hogy visszaszerezhessem? vagy esetleg valamely mód, hogy énis fel tudjam törni?2017. okt. 22. 17:02
1/9 anonim válasza:
Ez nagyon gáz. De én azt gyanítom, hogy te csak egyszerűen valakinek a fiókját szeretnéd ellopni, és ahhoz kérsz jelszófeltörő módszert. Hát itten tutira nem fogsz kapni...
2/9 anonim válasza:
Igaza van az elsonek.
Te csak lopni akarod a masik fiokjat pedig nem is lehet megvaltoztatni az emailcimet.
3/9 A kérdező kommentje:
Uramisten emberek! Mi van veletek? Magatokbol indultok ki! :D ez a nagyon gaz! Nem tudtok semmit, de azt hiszitek tudtok mindendt! Nem vagyok tolvaj. Lehet ti azok vagytok, ti lopni akartok, de en nem. Valaki aki ertelmes, az is valaszolhatna, mondjuk valaki olyan, aki nem tolvaj. Koszi
2017. okt. 23. 09:37
4/9 A kérdező kommentje:
Jaj es te masodik, te ritka okos! Meg lehet valtoztatni, nezz utana cicavirag! :D kis okos hat meghalok! :DDDD
2017. okt. 23. 09:38
5/9 anonim válasza:
Halod anya hiv meny csinald meg a lecked majd utana segitunk hogy tudod feltorni :D
Am meg ha ritka okos vok akor irok neked kerdeseket akor mar nem fogsz ritka okosnak hivni :'D
Lol ezek a mai emberek azt se tudjak mit akarnak xddd
6/9 A kérdező kommentje:
hany eves vagy, 13?
2017. okt. 23. 13:44
7/9 anonim válasza:
Te mennyi vagy 10?? Mert latom :D
8/9 A kérdező kommentje:
Mit látsz? :D
2017. okt. 23. 14:23
9/9 anonim válasza:
Az irasod ember azok irnak igy D:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!