Melyek a kedvenc iPhone alkalmazásaitok?
Sziasztok!
Pár napja kaptam az első iPhone-omat, a 8 Plust. Hatalmas változás az Androidhoz képest, és az újdonság varázsában hirtelen azt sem tudom, hogy mihez kezdjek vele.
Természetesen az alapvető alkalmazásokat már letöltöttem, de szeretném 100%-osan kihasználni ezt a csodálatos eszközt!
Nektek mely alkalmazások könnyítik meg az életeteket?
A válaszokat előre is köszönöm!
U.I.: Imádok fotózni, szóval valami ehhez kapcsolódó appot is szívesen kipróbálnék. Illetve nem nagyon szoktam játszani telefonon, de nyitott vagyok mindenre! ;)
Nézd meg a top 10es listát.
Iphone majom xd
Pedig aztán semmivel sem nagyobb was ist das egy jó kis androidos eszköztől, de ne keltsünk vitát erről, mert jönnek a hívők mindkét oldalról, akik majd elvágják egymás torkát.
Én mondjuk kapásból nyomnék rá fel kékfény-szűrőt, mert este/éjszaka segít a szemnek. Bár némelyik gyártó azt már alapból a készülékkel szállítja, lehet az ájfon is tudja gyárilag.
Fotózásra használd a gyári kameraappot, ugye ez minden okostelefonon adott. Vagy ha nem erre gondoltál, pontosítsd.
Játékokat meg az alkalmazásboltjában gondolom találsz vagonszám. Én a GTA-kat szeretem a legjobban Androidon, szinte minden régebbit átportoltak már. Meg ott van a Boom Beach nevű játék is, az is jó, de nem tudom, hogy ájfonra is van-e.
Akkor egyebek... gondolom a szükséges chatprogramok, közösségi szutykok már megvannak, de gondolom itt nincsenek fent a Google-höz kapcsolódó megoldások, mint mondjuk Gmail, Drive, YouTube, szóval én azokat is leszedném, meg egy másik böngészőt, ha az alap nem tetszik (ájpeden próbáltam régebben, ott szerintem egy katasztrófa volt a kezelhetősége, de kinek mi, nyilván).
Igazából kb. ennyi szerintem, szvsz az alapokat az Androidhoz hasonlóan ugyanúgy tudja, szóval talán felesleges egyebekkel teleszemetelni a rendszert, főleg ha egy kisebb tárhelyű modellt fogtál ki, mert ezeknél aztán nincs SD-kártyás toldozás.
Inkább rendelj rá eBay-ről, Aliexpressről üvegfóliát és egy normális tokot, mert ha zuhan, akkor nagy esélye van, hogy törik is el rajta valami, lévén elől-hátul üveg, és olyan vastag, mint 5 kártyalap...
"Imádok fotózni, ..."
Ha tényleg érdekelne, már elolvastál volna legalább egy a fotózásról szóló könyvet, amiből rájönnél hogy a műfajt alapvetően fényképezőgéppel művelik.
"Illetve nem nagyon szoktam játszani telefonon, de nyitott vagyok mindenre! ;)"
Tudok egy jó kis kútba ugrós appot.
újdonság varázsában hirtelen azt sem tudom, hogy mihez kezdjek vele
Add el, és vegyél egy normális telefont. Látszik neked is csak p.cshosszabbításra kell.
Első, nem tudom, mivel érdemeltem ki eme nemes címet, de köszönettel tartozom irántad!
Kettes, valóban nem érdemes belefolyni az Android - iOS harca :) A kékfény-szűrő nagyon okos ötlet, bár a True Tone finkció azt hiszem, pont erre van. Köszönöm szépen!
Hármas, kérlek idézd azt a részt, amikor egy profi fotósnak állítottam magam, aki ebből szeretne megélni!
A kútba ugrós appot sajnos nem támogatja az Apple, majd veszek egy Androidos mobilt! :*
Négyes, még nem jöttem rá, hogyan lehet meghosszabbítani bármit is az iPhone-ommal, de élnék-halnék azért, ha elmagyaráznád! *0*
Utolsó, KÖSZÖNÖM!
Teljesen ugyanezt gondolom! Még másfél év, és végre elhagyhatom ezt a borzalmas helyet. Senkinek sem kívánom, ami itt folyik...
Külföldi videókat szoktam nézni a témával kapcsolatban, de a lista is jól hangzik, köszönöm mégegyszer!
* attól még
Nem a kérdező miatt olyan az ország, amilyen, hanem a sok sz.ralak miatz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!