A Xiaomi tényleg nagyon utolérte a nagyobb gyártók jobb típusait is?
Nézegetem ezt, és a paraméterei pl még jobbak is mindenben, mint egy A5 2017-es modellé.
Viszont az ára meg fele.
Mi a véleményetek a kínai csodákról azaz mennyire kínai csodák ezek és mennyire megbízhatók? (64 GB, dual sim, 4 ram, ovta core, 2 GHz ... mindenben többet tud így papíron)
Most nyáron vettem egy redmi Note 4-et.
(az előző note 4 emet (samsung) sikerült kinyírni, jó tanács: ne hagyjátok a szélvédő mögött a kocsiba a telefont a tűző napon) :)
Igazából nem vártam csodát, de elég sokan dicsérték neten és relative olcsó volt szóval gondoltam teszek egy próbát.
Marha kellemesen csalódtam, simán hozza azt a sebességet amit a "nagyok" aksi időben még jobb is, nem a telefonon élek de relatív sokat használom, net, podocast hallgatés stb, (mondjuk fél éves sincs a telefon nem tudom menyire lesz strapabíró az aksija) Hazai hivatalos szervize ugyan nincs amennyire tudom (gondolom attól még telefonosok foglalkoznak vele), de hogy mennyire nem kapsz supportot, kb hetente dobnak ki miui (saját mókolt android) beta frissítést. Minden esetre a követező (remélhetőleg jó távoli) telefonvásárlásomnál igen csak el fogok gondolkozni hogy mennyire éri meg a plusz tízezreket egy samsung, lg, alma vagy akármilyen logó.
én most vagyok ebben a helyzetben h elgondolkodjak a logón úgymond, de tényleg ha ez igaz h minőségben , paramétereiben még jobb is, mint egy hasonló kategóriás "logós", most egy felsőbb Samsungoit hasonlítsunk pl össze ezzel a Xiaomival és szinte minden paraméterben felette van, ram is, memória is, minden.
most akkor kérdés tényleg h mennyire szervizigényes, ha azt mondjátok h nincs szerviztámogatása, másrészt ez az android nekem fura, amit írtál. nem tudom, mit értesz "mókolt" android alatt :) hogy lehet az mókolt? nem annyira stabil mint pl egy Samsung vagy LG?
kb minden gyártó mókolt andoridot használ csak a samsungnál pld touchwiznek hívják és ne miui-nak
Az alap andoridhoz teszik hozzá vagy ép cserélik le a különböző funkciókat a saját megoldásaikkal.
"Igazi" android kb csak a pixelen illetve nexusokon van gyárilag.
Na most hogy ezektől a belenyúlásoktól jobb vagy rosszabb lesz az oprendszer azt az isten tudja.
Szerintem egy Samsung, Xiaomi és apple is premium, kis különbséggel.
Nem látok nagyon nagy különbséget ezen márkák telefonjai között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!