Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen az új IPhone 8 (X)?

Milyen az új IPhone 8 (X)?

Figyelt kérdés
Akinek van az írjon róla véleményt mert ugye nem rég dobták piacra és használóktól szeretnék véleményeket. Megéri megvenni? Miben jobb mint az eddigiek és miben rosszabb?

#telefon #iPhone #iPhone8 #iPhone X #újtelo #ujiphone
2017. okt. 17. 17:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A 8 nem egy nagy vaszisztdasz a 7 hez kėpest. Arról nem ěrdemes váltani. Az x az meg mėg nem kapható itthon. Legalábis megbízható helyen.
2017. okt. 17. 17:56
 2/16 anonim ***** válasza:

Hát azért nem hiszem sok embernek lenne 8-as.

X meg még nincsen.

Amit nézegettem a neten nekem az jött le hogy sok mindent nem fejlesztettek a 7-hez képest, már a 8 esetében, inkább a design változott.

Amit érdemes venni az az X, oled kijelző, 5,8-as, Quad Hd.

Csak még nem kapni sajna.

2017. okt. 17. 18:15
 3/16 Bihar Valatonon ***** válasza:
55%
X-et egyelőre szerintem jobb hagyni...sőt ahogy kinéz, majd talán a jövőre kiadott újabbak kevésbé lesznek prototípus szagúak
2017. okt. 17. 18:59
 4/16 anonim ***** válasza:
60%

mi a baj az iphone X-el?

Teljesen jó telefon szerintem, megmondom őszintén kiadta az apple a 6-7-8 telefonokat, nagy változás nem volt.

De most kijött az X, végre van valami változás, nincs semmi gomb rajta pl. Oled kijelző, quad hd, stb.

2017. okt. 17. 19:02
 5/16 Bihar Valatonon ***** válasza:
Hogy mi a gond?! Csak az egésznek a "lelke" a FaceIDt irányító szenzor miatt agyrésze működésképtelen, avagy hibás ezáltal egy halom funkció nem megfelelően működik, és nem is biztos teljes hibamentessé tudják majd tenni a megjelenés után sem....
2017. okt. 17. 19:38
 6/16 anonim ***** válasza:

Nekem az a véleményem hogy kiadta az iphone 5 után az apple a 6-ost, na azt mondom az valami.

Aztán jött a 6s, 7, 8 mondom tök ugyanaz.

És végre kijön majd az iphone X, na mondom volt valami fejlődés, szerintem jó telefon lesz az.

2017. okt. 17. 20:20
 7/16 anonim ***** válasza:

Iphone X nem quad hd ,de senkit se zavarjon.

Aztán nem értem a kèrdést. Megse jelent még.

Amúgy meg nem éri megvenni, csak annak akinek sok felesleges pénze van, mert a konkurencia elött ez az extrém túlárazott teló is elbújhat. (pl mate 10 pro, note 8)

Miben jobb az eddieknél?

Végre más formaterv első full kijelzős iphone. De az a bevágás a tetején...szvsz ultra gáz.

Miben rosszabb az eddieknél?

Az h nincs ujjlenyomat olvasó. Ezen kivűl nyílván a sebbeségben kamerában (nyilván kijelzőben is) a legtöbbet fogja hozni az iphoneok közt.

2017. okt. 18. 06:58
 8/16 anonim ***** válasza:
Nekem péntek óta van 8as,én nagyon szeretem. iPhone 5S ről váltottam és egyáltalán nem bántam meg. Eleinte fura volt a nagyobb kijelző, de hamar megszoktam. Gyorsaságára sincsen panasz, nagyon megvagyok vele elégedve. Írta valaki, hogy egy 7eshez képest nincs különbség,Nos ezt megcáfolnám, mivel barátnőmnek az van és Összehasonlítottuk, az enyém sokkal szebb képeket csinál és gyorsabb is valamivel. Évekig jó vétel lehet.
2017. okt. 18. 14:39
 9/16 anonim ***** válasza:

Akkó mi az Iphone X ha nem quad hd, áruld már el légyszi.

Legyen akkor 3k?

Mert van a full hd és ami magasabb de nem 4k az a quad hd tudtommal.

Vagy akkor az Iphone X az 3k?

2017. okt. 18. 17:34
 10/16 anonim ***** válasza:

milyen 3k? idióta vagy-e?

quad hd az a 1440p...

iphone X az max full hd+ lehet.

de ez googleben 0.5 masodperc lett volna neked.

2017. okt. 20. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!