Milyen az új IPhone 8 (X)?
Hát azért nem hiszem sok embernek lenne 8-as.
X meg még nincsen.
Amit nézegettem a neten nekem az jött le hogy sok mindent nem fejlesztettek a 7-hez képest, már a 8 esetében, inkább a design változott.
Amit érdemes venni az az X, oled kijelző, 5,8-as, Quad Hd.
Csak még nem kapni sajna.
mi a baj az iphone X-el?
Teljesen jó telefon szerintem, megmondom őszintén kiadta az apple a 6-7-8 telefonokat, nagy változás nem volt.
De most kijött az X, végre van valami változás, nincs semmi gomb rajta pl. Oled kijelző, quad hd, stb.
Nekem az a véleményem hogy kiadta az iphone 5 után az apple a 6-ost, na azt mondom az valami.
Aztán jött a 6s, 7, 8 mondom tök ugyanaz.
És végre kijön majd az iphone X, na mondom volt valami fejlődés, szerintem jó telefon lesz az.
Iphone X nem quad hd ,de senkit se zavarjon.
Aztán nem értem a kèrdést. Megse jelent még.
Amúgy meg nem éri megvenni, csak annak akinek sok felesleges pénze van, mert a konkurencia elött ez az extrém túlárazott teló is elbújhat. (pl mate 10 pro, note 8)
Miben jobb az eddieknél?
Végre más formaterv első full kijelzős iphone. De az a bevágás a tetején...szvsz ultra gáz.
Miben rosszabb az eddieknél?
Az h nincs ujjlenyomat olvasó. Ezen kivűl nyílván a sebbeségben kamerában (nyilván kijelzőben is) a legtöbbet fogja hozni az iphoneok közt.
Akkó mi az Iphone X ha nem quad hd, áruld már el légyszi.
Legyen akkor 3k?
Mert van a full hd és ami magasabb de nem 4k az a quad hd tudtommal.
Vagy akkor az Iphone X az 3k?
milyen 3k? idióta vagy-e?
quad hd az a 1440p...
iphone X az max full hd+ lehet.
de ez googleben 0.5 masodperc lett volna neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!