Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet beállítani a...

Hogy lehet beállítani a csengőhangot?

Figyelt kérdés
Az IPhone-omra letöltöttem (a gépről, teljesen ingyenesen) egy zenét és nagyon szeretném berakni csengőhangnak, de nem tudom sehogy, hogyan lehetne. Egyáltalán lehetséges hogy a zenék közül állítsak be csengőhangot anélkül hogy fizetnem kellene a letöltésért? Ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném.
2017. okt. 15. 19:27
 1/4 A kérdező kommentje:
5s-ről van szó, ha az is befolyásolná a dolgokat.
2017. okt. 15. 19:28
 2/4 anonim ***** válasza:

YouTube: How to make ringtone for iphone?

Kiad kb 1millió találatot, kiválasztod a számodra megfelelő videót és az alapján végigcsinálod. Én legalábbis így csináltam és elsőre sikerült. Általában le kell tölts egy alkalmazást, és kell hozzá a számítógép( iTunes) mert .m4r-re át kell nevezni. Kissé nehézkes, de kb 10 perc alatt megvan. Sok sikert!

2017. okt. 15. 19:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Plusz nem lehet 40 másodpercnél hosszabb a csengőhang. Az egyéb jelzőhangok max. 30 másodpercesek lehetnek.
2017. okt. 15. 20:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2017. okt. 16. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!