IPhone 6s Plus akkumulátorcsere hiba? .
1 hete cseréltem ki a telefonomból az elemet mert már nagyon merült és a kapacitása csak 70% volt...
Az új akku maximális kapacitást nyújt viszont van egy hibája.Amint 40-35% alá csökken az akku rögtön elkezd a telefon lassulni, 20 % körül a telefon szinte használhatatlan,állandóan lefagy,az animációk is lassúak,fagynak...És amint csatlakoztatom a telefont a töltőhöz rögtön minden újra gyors ahogy kell legyen...
Az érdekes az,hogy az üzletben ahol vettem az "eredeti akkut" reklamáltam nekik és rendeltek egy másik akkut amivel ugyanezt csinálja a telefon...
Ez miért lehet?
A régi legelső akkuval ami volt eredetileg a telóba azzal nem volt gond, 5% alatt is simán lehetett használni semmi gond nélkül...
az akkunak semmi köze a telefon sebességéhez
az akkuban van vagy annyi kraft hogy menjen a telefon, vagy nincs
Az üzletbe cserélték ki az akkut,nem én.
És igen próbáltam 10.3.3 és ios 11 en is ugyanaz...(teljes gyári visszaállítással)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!