Sziszka7249 kérdése:
Bluetoot kapcsolás Android és Iphone telefon között hogyan? Képek, zenék átküldése.
Figyelt kérdés
2017. okt. 15. 07:58
3/9 anonim válasza:
Amúgy meg nem erőltetném, a wifi átvitel gyorsabb.
4/9 Alex Fly válasza:
Sehogy. Az iPhon ezt sem tudja.
5/9 Nemes Zoltán válasza:
Iphone üzleti stratégia elvből akadályozza a felhasználót a jogtalan média tartalom felhasználásában, így ha megdöglessz se tudsz zenét más tesóról áttölteni.
Tudtommal még a sima mp3 formátumot is át kell formázni hogy le tudja játszani.
Jó teló.
Én is veszek egyet, mert ez a legdrágább és nekem sok pénzem van.
6/9 anonim válasza:
Szemét ez az Iphone. Nem lehet lopni zenét. És ha még ez sem lenne elég, a lopott zenét sem lehet rátölteni!!! Borzalom.
7/9 jani273 válasza:
iPhone-t nem erdemes venni sok mindennel nem lehet osszkapcsolni es bonyolult ra tolteni csak itunes bluetooth nem lehet csatlakozni stb. ne vegyetek iphon-t android millio alkalmazas, computerrel konnyu osszekotni, egymassal, stb android a nyero akarhogy is nezzuk
8/9 anonim válasza:
Mondjuk a bluetooth fájlátvitel szerintem nem egy döntő probléma. Én androidon sem használom, pedig lehetne. Wifin sokkal gyorsabb. Nem ez fogja eldönteni, melyik rendszer a jobb. Ha el kell dönteni egyáltalán.
Másrészt megoldható, például azzal amit linkeltem, de nyugodtan hagyjuk figyelmen kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!