Mi lehet az oka annak, hogy amikor bekapcsolom a mobilom (Lenovo A536) újra kiküldésre kerül mindegyik SIM kártyámra 1-1 SMS, amik már rég nem aktuálisak?
Figyelt kérdés
Az egyik ÁSZF változásról szól,a másik meg arról, hogy fogytán van a mobilinternet adatforgalmam. Telekomos vagyok, de az ügyfélszolgálaton sajnos nem tudtak segíteni2017. okt. 14. 23:56
1/4 anonim válasza:
Nem kerül kiküldésre szerintem.
Olvasd el, aztán töröld.
A telefonod szórakozik veled.
Lépj be az üzenetek menübe és onnan kezeld.
2/4 anonim válasza:
Tehát többször is megvan az üzenet listában, ugyanaz az üzenet? Vagy csak egyszer van meg és minden bekapcsoláskor bippel hogy van egy új üzenet, de az ugyanaz?
És a dátum? Mai? Vagy a régi dátum? És van új üzenet másvalakitől, újabb mint ez az üzenet?
3/4 anonim válasza:
Meglepődtem volna, ha a Telekom ügyfélszolgálata bármiben is tudna segíteni:D
4/4 anonim válasza:
Megtelt az sms tároló.
A T-ébojnál semmin se csodálkozok én se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!