Használt iPhone vásárlásakor mire érdeme oda figyelni? (Fontos! )
Egy 3G 8GB (vagy 16GB-t, estleg 2G-t bár nem valozinű) vennék. Személyes átvéteénél kiprobálom a mobilt. Az olyan dolgokat, hogy a WiFi rendesen müködik-e vagy, hogy a GPS normálisan megy-e hogy tudom megnézni?
A 3G-nek van valami tipus hibája? Kijelzöt, hogy tudom tetsztelni rendesen? Hogy tudom megnézni, hogy mindenhol érzékel a képernyő.
Még mire kell figyelni még? Észre lehet venni ha valami gáz van az iPhone-al?
(ja és egy utolsó kérdés szerintetek menyi a reáli ára egy iPhone 3g 8gbnek?)
Nem szertnék 60.000-70.000 Ft bebukni. Légyzives segítetek nekem. Elöre is köszönöm nektek!
Minden válazolonak "zöldkezet" adok! :D Köszi mégegyszer!
próbáld ki, hogy minden sarkában érzi-e az ujjadat!
mert többnyire be szoktak repedni, amitől érzéketlen lesz a képernyő.
A 60-70 ezer nem teljesen ireális, ha mondjuk az eredeti tulaj új 3GS-t akar inkább venni. Akkor mihez kezdene a régivel?
A wifit legegyszerűbben úgy tudod kipóbálni, ha egy Kentuckyban vagy egy McDonaldsban találkoztok, illetve átmentek oda. Ha bekapcsolod a wifi-t meg kell találnia az ottanit és tudnod kell rá kapcsolódni is (ezek nem védett hálózatok). Azt tudnod kell, hogy a 3G nem jelzi vissza a küldött sms-ek kézbesítését és ha kikapcsolod éjszakára, nem fog bekapcsolni ébreszteni. Ha ezek nem zavarnak, más komoly problémát én nem tapasztaltam.
A kínai típusok, amikre a válaszoló gondolt, nem igazi iPhone-ok, hanem ú.n. chinePhone-ok. Ezekbe 2 sim kártyát lehet tenni, de az élettartamuk jó esetben fél év. Könnyű őket kiszúrni, bár a hátukon ott van az apple logó: a kínai telefonoknál rohadt nehéz a zár feloldása az érintőképernyőn és a grafika sem éppen apple minőség.
Itt vannak az iPhone klónok, köztük az is, amit chinaphone-ként aposztrofáltam: C-002 HiPhone a hivatalos neve. Olyat ne vegyél, ha lehet... Az ismerőseim, akik vettek 20ezer körül vették, de 3-ból kettőnek már annyi.
Minden válkaszoló kapott zöld kezet!
Köszi a linket. Megnéztem a klonokat. AZért ezeket kiszorum valozinüleg.
Egyéb tapaztalatt haznált 2G-vel? 3g-vel?
É ha letiltott azt, hogy veszem észre?
Vagy honnan tudom, hogy nem tiltják majd le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!