MikeXxX kérdése:
Sony xperia z1 vélemény ha van vagy volt valakinek?
Figyelt kérdés
Hibák ,előny vagy hátrányok ?2017. okt. 11. 19:00
2/5 anonim válasza:
Ahogy az elso irja elavult, harmadik akksit csereltem benne, vagy a negyedik usb vedőt, a vizallosaga egyenlő a nullaval, kijelzője semmi extra, most mar nem vennem a maga idejeben jo volt de ennyi
3/5 A kérdező kommentje:
Ajándékba ment volna kb 50e ft a keret . Azért köszi a válaszokat .
2017. okt. 11. 20:50
4/5 anonim válasza:
Szerintem hardveresen a mai napig megállja a helyét. Annyi hogy az árából már vehetsz újonnan kínai Xiaomi vagy hasonló telefonokat amik ilyen szempontból jobban megérik. Vagy 50 ezerért szerintem már Z3, Z3 Compact is kapható ha mindenképp Xperia kell.
Az tény hogy ilyen idős telefonnál már bőven előjönnek a hibák.
5/5 A kérdező kommentje:
Igazándiból csak új telefont vennék nem használtat ha arra gondoltál 3#. De azért köszi
2017. okt. 12. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!