Huawei p10 hibás?

Figyelt kérdés

Kaptam egy "erős" telefont. Igazából még nem volt ilyen drága és jó telefonom DE! Sajnos úgy veszem észre hogy vannak hibái amit nem értek, nos én nem szeretnék ettől a telefontól eltántorítani senkit mert ismerősömnek van és neki fullos de az enyém teljesítményével nem vagyok megelégedve a játékok terén. A telefon alapból villámgyors de egy kis fos semmi játék is megfogja. NEM ÉRTEM hogy ez hogy lehetséges

😱!!

Kb 1hónapja használom és a kis egyszerű játékok is úgy futnak rajta mint egy okádás. (Nem nagyon durva de elég zavaró) Egyszerűen egy ilyen telefon kijelzőjén ezt a teljesítményt látni egy valóságos rémálom amikor egy 165ezer forintos telefonról beszélünk./ Amikor bekapcsolom a képernyőfelvételt nem fog rajta semmit viszont a videót mikor visszanézem már halálra akad ez nem csak akkor van mikor ezzel egyidőben játszok tehát szerintem (remélem!) hogy csak a gyári alkalmazás a hibás. Sokszor elgondolkozok rajta hogy pont kifogtam a selejteset és valami nem pörög benne jól. Mellesleg a jobb oldali ("fő") kamera lencsében van egy SZÖSZ! :D a képeken nem venni észre meg semmi, csak ez úgy kicsit hozzájárul a telefonról alkotott véleményemhez. Eddig a telefonon kb 15 db alkalmazást töltöttem le és az a gondolat járt a fejemben hogy vajon ez vághatott volna oda ennyire a 64gb os telómnak? Szerintetek mitévő legyek? Vigyem vissza a telekomhoz? valamit egyátalán foglalkoznak ezzel? Ez egyre jobban kezd el zavarni hogy már restellek unalomból is játszani mert mikor meglátom hogy a kis egyszerű semmi játék akadozik ami az előző elavult olcsó telefonomon tisztán futott akkor óriási nagyot csalódok.

2017. okt. 10. 21:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Keress valami tesztprogramot, ami "stresszeli" a telót, és

az alapján ad véleményt. Felrakja GPU-t 100%-ra, aztán

kiderül, hogy az a hibás, vagy te gyilkoltad le (utóbbi

esetben - ha más nem - egy szoftverfrissítés segít)

2017. okt. 10. 23:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem állítottál el rajta valamit? Vagy egy jó szándékú ismerősöd nem piszkálta pl. a fejlesztői beállításokat? Vissza kell térni gyári alapbeállításokra, mindent letiltani, teljesítményt a maximumra, és úgy tesztelni.

Mi az a kis játék konkrétan, ami csúnyán fut?

2017. okt. 11. 06:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Flappy dunks es icy ropes. Ezeknek gondolom semmilyen rendszerkövetelményük sincs. Milyen alkalmazással lehet tesztelni a telefont, ami biztonságos és jó is? Köszönöm az esddigi válaszokat!
2017. okt. 11. 07:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Az a furcsa számomra hogy van egy ismerősöm akinek másfél éves samsungja van. Nagyon használja és van rajta kb 25játék, abból kb a felét használja és a felest nem törli le. Még így is rezzenés nélkül megy rajta mindegyik.
2017. okt. 11. 07:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Próbáld ki az Antutu nevű tesztprogramot. Kb. 140e pontot kell hoznia a P10-nek. Ha ennél jóval kevesebbet produkál, akkor valami nem stimmel.

Kipróbáltam ezt a Flappy Dunk játékot, ennek tényleg nem szabad akadnia.

2017. okt. 11. 09:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Leteszteltem az antutun. 119069pont jött ki. P
2017. okt. 12. 16:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor azt valami fogja. Mindent vissza kellene állítani rajta gyári beállításokra, és úgy kipróbálni. Csak előtte mentsd el a fontos adataidat, el ne vesszenek.
2017. okt. 12. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!