Szerintetek az első generációs Google Pixel és XL ára csökkenhet a következő hónapokban?
Nagyon szeretnék venni egy Pixelt, de még mindig elég drága, a sima 32 gigás Pixelt is 180k-ért látok. (XL 200k körül)
Most hogy bejött a Pixel 2, a következő 1-2 hónapban csökkenni fog az áruk? Függ tőle egyáltalán?
Első, de kapható mobilüzletekben, mint ahogy írták is. Csak keress rá hogy Google Pixel árukereső, és egy rakás boltot fogsz találni.
Második, igen, én is ebben reménykedem.
Emberek, én GOOGLE PIXEL 1 -ről beszélek, hogy AZ kapható, nem a 2-ről. Mert a 2 még nem kapható, az 1 pedig igen. Az egész kérdésem témája a Google Pixel 1.
Mennyiért venném? Jó lenne ha lemenne egy 150-160k-ra, ott már elgondolkodnék.
Te jössz azzal hogy hogy mutassak már egy oldalt ahol kapható Pixel 2, holott szépen írtam hogy a Pixel 1-re gondoltam. Egy szóval se írtam hogy már most kapható a Pixel 2.
Ahogy a többi hozzászóló is írta, úgy gondoljuk hogy a Pixel 2 MAJD kis idő múlva kapható lesz a GSM boltokban, mint ahogy az 1-es is kapható. Így talán csökkenni fog az ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!