Mennyire tartós teló a samsung s5230?
Figyelt kérdés
gondolkozok a vételén, és tudom, hogy szép meg jó meg minden, de az érdekelne, hogy mégis mennyire strapabíró, meddig bírja, mert nem akarok 1 év mulva új telefont venni, hosszú távra tervezek.2010. máj. 28. 20:32
1/5 anonim válasza:
Én nekem samsung s5230-om van és szerintem jó telefon.húsvét óta van meg és még ugyanolyan jó mint volt.annyi baja van h gyorsan karcolódik de az kit érdekel.:Dremélem nekem is sokáig kibírja majd.azt nemtudom meddig bírja.de strapabíró az biztos, mert már nem egyszer ejtettem le és mintha semmi se történt volna.
2/5 anonim válasza:
Nagyon strapabíró kis teló, 3szor ejtettem el és semmi baja nem lett. Azt nem értem, miért írják hogy karcolódik, nem tartom tokba már fél éve és még mindig nincs rajta egyetlen karc sem. A menüje sem rosszalkodott eddig, szerintem jó választás!
3/5 A kérdező kommentje:
köszi:)
esetleg vki, akinek már régóta van?
2010. máj. 29. 15:58
4/5 anonim válasza:
Nekem kb. 2 hónapja van S5230-am és szerintem ez egy nagyon jó teló,de:
egy gáz van vele ha a vodafonnál veszed:
nem tudom hogy vagy vele de én 14 éves vagyok és nekem a játékok miatt is nagyon fontos volt,de ezen a telón egy olyan szoftver van (a vodafonnál) ami megakadályozza azt hogy játékot tegyél rá, vagyis hogy telepítsd, ezt könnyen meglehet oldani egy szoftver frissítéssel de akkor a GARANCIA elvész sajnos!:S Ezt nekem kell eldöntened hogy melyik a fontosabb. Köszönöm hogy segíthettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!