Ha apple .com -ról rendelek, akkor azt ki fogja kiszállítani?
Jaj ne, félre olvastam, bocsánat, azt hittem megint hülye kérdés…
A kérdésre válaszolva: posta.
Mit szeretnél venni?
Vannak jó apple boltok, ahova bemész és megveszed, és még olcsóbb is mint az apple.com.
Ezek:
Istyle
icenter
ijoe,
Media markt.
És ezekben minden van, imac is.
Jó igazad van, a 8-as 256-os media-ban és apple.com-on is 322.000.
Na azt akartam írni hogy én régebben nézegettem telefonokat, és egy típus az az istyle-ban és a media-ban olcsóbb volt pár tízezressel mint az apple.com-on, de lehet az régebbi típus volt.
Na mind1, nem egyszerűbb bemenni egy boltba és megvenni, és akkor már lehet is hazavinni?
Futárszolgálat, de már nem rémlik melyik cég, egy általam kevésbé ismert.
De nem a dpd, gls, és főleg nem a posta.
Én azért szeretek onnan rendelni, mert jobban megbízok bennük mint egy sima webshopban.
Gondolok itt a raktárkészlet frisseségére, és hogy nem valami kiállított, vagy részben sérült utolsó darabot kapok.
"Az Ön Apple küldeményét a TNT fogja kiszállítani."
illetve ("biztos nem posta")
"Futárszolgálat általi kiszállítás esetén átvételkor aláírást kérhetnek, a rendelés állapotát pedig az interneten, a Rendelés állapota oldalon tekintheted meg.
Postai úton történő szállítás esetén nincs szükség aláírásra, és a rendelés állapotának nyomon követése nem lehetséges.
Ne feledd, hogy postafiók- és BFPO-postacímekre nem vállalunk kiszállítást."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!