Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért fagy be folyton a Nokia...

Miért fagy be folyton a Nokia 5310 XPress mobilom?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy folyton lefagy... de kb csak 10 perce csinálja ezt, előtte ilyen nemvolt. 10 perccel ezelőtt USB-n csatlakoztattam a géphez, és szedtem le róla pár dolgot, viszont amióta kihúztam mindig lefagy és kikell kapcsolni, majd újra be, hogy működjön, aztán megint ,,lefagy". Mi lehet a baja?
2010. máj. 28. 18:06
 1/8 anonim ***** válasza:
hogy távolítottad el??sztem szoftver frissítés...
2010. máj. 28. 18:22
 2/8 A kérdező kommentje:
a tálcán van olyankor ott olyan a jobb oldalon levú kis ikonoknál h az eszköz biztonságos eltávolítása.. és úgy
2010. máj. 28. 18:32
 3/8 anonim ***** válasza:
első vagyok...akkor szerintem szoftver frissítés megoldja a problémád:)
2010. máj. 29. 10:55
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, mostmár minden oké ;D
2010. máj. 29. 19:35
 5/8 anonim ***** válasza:
mi volt a problem??:D
2010. máj. 29. 22:16
 6/8 Gyuppi válasza:
Hello azt szeretnéém kérdezni h tudtad megoldani mert nekem is ugyan ez a problémám és nem tudom mit csináljak.Előre is köszi a segítséget. :)
2010. dec. 7. 21:05
 7/8 Gyuppi válasza:
Ja és szoftverfrissítéssel már próbálkoztam de így se működik lécci ha valaki tud segítsen már. :)
2010. dec. 7. 21:08
 8/8 A kérdező kommentje:
én kivettem belőle az akkumlátort, pihentettem és utána jó lett o_o
2010. dec. 10. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!