Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem fogadja el a puk...

Miért nem fogadja el a puk kódot a telefonom?

Figyelt kérdés
Az edzés idejére a táskámba raktam a telefonom, mikor viszont kivettem kiírta hogy letiltott a telefonom és a puk kódot kéri.(gyakran bokrosodik így meg a teló,de általában csak egyszer oldja fel helytelenül, most a mobilnetem pedig be sem volt kapcsolva így google fiókkal sem tudtam visszaállítani) Mikor hazaértem,beírtam a kódot de nem fogadta el,és most teljesen kétségbeestem mert nem nagyon van pénzem új kártyára és régebbi telefonom sincs amit használhatnék.. valaki tudna adni ebben tanácsot hogy mit tegyek? Válaszokat előre is köszönöm!

2017. okt. 5. 21:55
 1/6 anonim ***** válasza:

tedd át a kártyát egy másik telefonba, és ott próbáld

meg feloldani. 10x próbálkozhatsz max. Biztos jó PUK

kódot adsz meg neki (nem másik kártyáét) ?

2017. okt. 5. 22:26
 2/6 A kérdező kommentje:

Az a gond,hogy egyedül élek és jelenleg nincs a lakásban semmilyen másik telefonom, a szomszédaim pedig még a normál méretű simes telefonnal rendelkeznek, az enyém pedig micro.

Igen biztos, a pin1 a kártyán ugyanaz a számsor amivel a telefonom szoktam feloldani.

2017. okt. 5. 22:32
 3/6 A kérdező kommentje:
És akkor ennek a puk kódját próbáltam beírni,és nem írtam el semmit
2017. okt. 5. 22:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor először próbáld elővenni a kártya eredeti keretét.

Nézd meg jó közelről és lepődj meg: nem csak mikro méretben lehet kitörni belőle a sim kártyát.

És tervezz be egy szervíz látpogatást, mert egyáltalán nem normélis, hogy gyakran "bokrosodik" meg a készüléked.

Lehet, mos egyenesen meg is vadult.

2017. okt. 6. 06:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Ilyesmit a telefon és a kártya hibája is okozhat. Ha nem fogadja el a jó PUK kódot, akkor inkább a telefonra tippelnék. Vidd szervizbe, ott majd eldöntik.
2017. okt. 6. 09:11
 6/6 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok azzal,hogy nem csak microsimként lehet kitörni,mivel az előző telefonomban normál méretűként volt benne.

Igen én is a telefonra tippelnék,mert már nem mai darab...ma elmegyek a szolgáltatóhoz,köszönöm a segítséget!

2017. okt. 6. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!