Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki segítene, hogy milyen...

Valaki segítene, hogy milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés
Olyan kellene, amiben van WiFi, lehet érintőképernyős, vagy olyan blackberry típusú, vagy nokia n97 típusú, de WiFi legyen benne. Az is fontos, hogy gyors legyen. Arra használnám, hogy e-mailezzek, vagy internetezzek, zenét hallgassak, smsezzek, telefonáljak, ébresszen, fényképezzek (nem olyan hobbi módon, hanem ha van valami amit megakarok örökíteni és nincs nálam a f.gépem jó legyen arra is, tehát értitek.....), tudjak bele feljegyzéseket írni(pl szóljon a telefon vagy rezegjen arra az időre amire beállítom),mivel hamar felejtek és mindent felírok.. Bluetooth legyen benne. Kb ennyi. 100 000 alatt gondolkodtam. Ötletek? Tapasztalatok?
2010. máj. 28. 16:09
 1/8 anonim ***** válasza:
öööhhh...mi az a wifi???
2010. máj. 28. 17:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem HTC-k kozt nezz szet.
2010. máj. 28. 18:13
 3/8 anonim ***** válasza:
HTC Legend.
2010. máj. 28. 19:03
 4/8 anonim válasza:

az n97-et felejtsd el...

vagy HTC vagy a jó öreg samu

2010. máj. 28. 22:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Várd + ezt !

[link]

2010. máj. 29. 15:18
 6/8 anonim ***** válasza:
HTC wildfire (hamarosan megjelenik), esetleg Motorola Milestone kijön 90 körülből.
2010. máj. 30. 22:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is most szeretnék új telót és Nokia E52 est szemeltem ki magamnak.
2010. máj. 30. 23:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Történet...Van kint egy ismerősöm,a Nokia leányvállalatánál dolgozik Svédbe.Jól megy neki.Képzeljétek !5110-es Nokiája van !
2010. máj. 31. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!