13 eves lanynak tulzas egy iPhone SE?
Egyik baratunk hozna amerikabol, mert nagyon le van arazva (140$), es belepotolnek az arba termeszetesen, legalabb 80%at fizetnem. Regebben egy Samsung galaxy j1-em volt (kicsit eros valtas) ami 1,5 ev utan elromlott, fel eve, azota egy magyon regi samsung galaxy y younggal vagyok :/ november vegen kapnam meg.
Nem dicsekednek vele, eddig sem tettem mas dolgokkal, nem is nagyon mondanam, mert meg elveszik aztan valami baja lesz :D
Szerintetek tulzas ez? 13/l
# 7
Akkor meg nem tetszés bibi esetén, ha nem lesz kifizetve, jön az örök harag...olcsó hús-híg lé...
1 hét múlva bedöglik, akkor mit fogtok csinálni???Gondoltatok erre vajon???
# 9
Látni ki és mire használja és semmiben sem különbözik egy függőséget okozó "szertől".
Iszonyatosan visszafejlődtek sokan a matatása miatt minden téren...mondhatni egy ökör, aki ilyen "drogra" szoktatja a gyerekét a normális fejlődés helyett, ahol a gyerek az eszét is megtanulja használni a varázsos szavak helyet: google megmondja...persze, így nem kell vackolni a gyerekkel-elvan...neveli a média is...
A legszánalmasabb az, amikor nyilatkoznak, hogy egyik sem tud élni a telefon nélkül...hát, ez bizony "drogos tünet".
Ha $140-ért hozzátudtok jutni egy független készülékhez akkor az nagyon jó pénz érte, (kb40ezerFt) Nálunk a legolcsóbb online GSM-ben is 80tól kezdődik.
Én azt mondom nem tulzás.
Ennyiért egy alsó,közép kategóriás androidod telefont tudnál venni itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!