Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 7 plus tokja jó lehet...

IPhone 7 plus tokja jó lehet a 8 plusra?

Figyelt kérdés
Nagyon minimálisan nagyobb a 8 plus elvileg,de mindenhol simán árulják úgy,hogy jó a tok mind a kettőhöz.
2017. okt. 3. 19:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a 6-7-8 ugyanaz a méret teljesen nem?

És a 6-7-8 plus is ugyanaz teljesen nem?

mintha úgy néztem volna.

4,7-es a kisebb és 5,5-es a plus 6-7-8

2017. okt. 3. 19:54
 2/4 A kérdező kommentje:

A kijelző ugyanakkora igen,de a tényleges méretek között van egy minimális eltérés.

158,2 x 77,9 x 7,3 a 7 plus,

158,4 x 78,1 x 7,5 a 8 plus.

Tehát 2 milliméter eltérések vannak.

A kérdés hogy ennyike különbség vajon releváns e egy toknál,vagy nem lényeg?

2017. okt. 3. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor lehet nem, közben én is megnéztem és nem milli-re ugyanaz, van valami eltérés.

Akkor bocsesz, azt hittem a kijelző mérete miatt ugyanaz.

Mondjuk akinek van pénze iphone 8-ra, annak szerintem semmi összeg egy 5000 Ft-os tok.

2017. okt. 3. 20:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát ha lenne jó lenne :D De ajándékba veszem a sógornőmnek születésnapjára,és nem szeretném ha aztán nem lenne jó.De ha így járok maximum visszacserélem vagy ilyesmi.
2017. okt. 3. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!