Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért áll le a Wifi kapcsolat,...

Epü kérdése:

Miért áll le a Wifi kapcsolat,1-2 óra után, ha nem piszkálják?

Figyelt kérdés
Üdv! Van egy ősrégi S 5570-esem. Csak arra használnám, hogy WathsApp kapcsolatom legyen. PC-n keresztül használnám, de hosszabb, 2-3 óra), után megszűnik a kapcsolat a Wifi-vel. Ahhoz hogy működjön, elég a kijelzőt aktiválni egy pillanatra. Van valami beállítás amivel a leszakadás meggátolható. Csak erre a célra kell, úgy hogy ne kelljen piszkálgatni. A készülék gyári alapra visszaállított. Csak a WhatsApp van telepítve és a Wifi beállítva.
2017. okt. 3. 10:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Én ezt használom a tabletemen.

[link]

2017. okt. 3. 11:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Kipróbálom.
2017. okt. 3. 11:25
 3/8 A kérdező kommentje:
A probléma ugyan nem oldódott, meg viszont más kettő van. :D Nem tudom eltávolítani.
2017. okt. 3. 12:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Letöröltem, úgy mint bármi mást. Nem tudom mi a probléma nálad.
2017. okt. 3. 15:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Az, hogy nem droidos vagyok. :)
2017. okt. 3. 16:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Hanem? Nem értelek.Meg akkor hogy raktad fel?
2017. okt. 3. 16:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Ez volt a könnyebb. Áruház, keresés, telepítés. Indítás, beállítás unblock-ra. Valami most egy órája már történik valami, mert elkezdett egy frissítést.
2017. okt. 3. 19:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Lementek a frissítések. Úgy néz ki működik. Köszi a segítséget!
2017. okt. 4. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!