Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket érdemes megvenni?...

Melyiket érdemes megvenni? Samsung Galaxy S8, Huawei P10 Plus, Huawei Mate 9 vagy Apple Iphone 8 plus?

Figyelt kérdés

2017. okt. 1. 13:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Ezek közül én az Iphone 8 Plust vagy pedig a Huawei P10 Plust venném.

A Samsung nálam azért esett ki, mert nem tetszik, hogy majdnem az egész telefon egy nagy kijelző, illetve a megszokott "gombok" sincsenek rajta.

Huawei Mate 9-ről meg nem tudok mit mondani, nem egy rossz készülék, de nem venném meg.

2017. okt. 1. 13:12
 2/8 anonim ***** válasza:
A Samsung Galaxy S8-at nem érdemes megvenni. Az S7 jobban megéri, ha ragaszkodsz a márkához. Ismerek nem egy embert, aki megbánta, hogy ilyet vett. Árukeresőn is olvashatsz véleményeket. A Huwaei Mate széria jobb, mint a P. Iphone 8 helyett idén inkább 7-et vennék.
2017. okt. 1. 13:15
 3/8 anonim ***** válasza:

"A Samsung Galaxy S8-at nem érdemes megvenni. Az S7 jobban megéri, ha ragaszkodsz a márkához. Ismerek nem egy embert, aki megbánta, hogy ilyet vett. "

Ezt kifejteméd bővebben miért nem jó az S8? Mekem mondjuk s7 van.

Na én ezek közül Samsung-ot vagy Apple-t vennék egyébként.

2017. okt. 1. 13:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezek közül iPhone 8 plus-t vennék.
2017. okt. 1. 14:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Samsung Galaxy S8, nekem tetszik ez a káva nélküli design
2017. okt. 1. 14:07
 6/8 anonim ***** válasza:

"Ezt kifejteméd bővebben miért nem jó az S8? Mekem mondjuk s7 van. "

Olvasd el az árukeresőn a felhasználói véleményeket. Pl. nem nyújt annyival többet, amennyivel többe kerül az S7-nél. Az eddigi legtörékenyebb Samsung.

2017. okt. 1. 14:09
 7/8 anonim ***** válasza:

na hogy ez a problem, hogy nem fejlesztettek sokat.

Attól még lehet jó telefon, mert nincs benne az s7-hez képest plusz 20 GB ram meg plusz 10 magos CPU.

2017. okt. 1. 15:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Iphone 8 plusz vagy Galaxy S8 plusz. Nekem a sima S8 olyan kicsike, a plusz jobban a kezemre áll. Teljesítményben, kamerában is jobbak a Huaweitől. Szeretem a Huaweit, de ha az iPhone vagy Samsung után van a kezemben, kicsit olyan érzésem van, mintha azok utánzata lenne.
2017. okt. 5. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!