Szerintetek arra mi a magyarázat hogy az apple csak most kezdte el használni az OLED technológiát?
Mindent a kereslet-kinálat határoz meg.
Tehát ha megveszik úgy is , akkor minek változtassanak rajta.
A nagy százalékát a vásárlóknak nem érdekli hogy milyen kijelző , mennyi giga, mekkora akku, csak a márka név a lényeg.
Én arra gondoltam hogy az apple kijött az Oled-es mobillal, amikor más márkánál már évek óta van.
Vagy az apple iphone X azt hiszem 3 GB ram-mal van, de pár éve vannak mobilok már 6 GB ram-mal.
amiben egyedül az iphone remekel ha a "számokat" nézzük az a ROM, vagyis a belső tárhely, nincs más telefon tudtommal aminek a belső memóriája 256 GB lenne.
De pl ha a kijelzőt nézzük a Sony-nak is volt már pár éve 4k-s mobilja, az iphone X nincs is annyi.
Azért más gyártóknak is akad 256 GB tárhellyel szerelt készüléke. Am ásik fele a dolognak az, hogy az extrém nagy tárhely nem annyira lényeges abban az esetbenb ha gombokért bővítheted minimum ilyen méretre...
Az OLED kérdésre pedig egyszerű a válasz: ez csak egy technológia, amelynek a gyakorlatban nincs akkora jelentősége, mint azt egyesek emlegetik. A felhasználó számára a kijelző esetén sokkal fontosabb lehet pl. a felbontás, pixelsűrűség, betekintési szög, színhűség stb., mint a működési elv.
Melyik telefon a 128-as vagy 256-os ami nem apple?
Én olyat találtam ami max 64-es plusz SD, ami nem apple.
Mert ugye apple-nél nincs SD.
Samsung 256 GB-os telefon?
Ami nem SD-s, hanem a rom annyi.
Melyik az segíts már légyszi.
Van pl a note 8, az 64 Gb-os.
Csak egy kérdés... Te erre vered? "Ahh 256GB ROM" "Ahh új processzor" "Csináld, te sexy OLED kijelző".
Vagy pontosan miért is pattogsz ezen ennyire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!