IPhone 7 vagy iPhone 7 Plus?
Figyelt kérdés
Szívesen használnám a Plus-t, mert sokszor nézek telefonon youtubeot, filmet, viszont attól félek, hogy nem fér el a zsebembe kényelmesen. iPhone 6/6s/7 Plus tulajok válaszát várom, akik már régóta használják a nagy telefont. Most egy 5s-em van szóval mindkét telefon nagyobb lenne mint a jelenlegi. Köszi a választ előre is!2017. szept. 30. 08:31
11/14 A kérdező kommentje:
Én is 4”-t használok az 5s kijelzője ugye 4”-os. El lehet vele lenni, de nem vennék SE-t, mivel ugyanúgy néz ki... Meg szerintem jól tud jönni a nagyobb kijelző, viszont a Plus hordozhatóságát kérdőjelezem meg, hogy az elfér-e zsebbe stb, ezért lehet, hogy a 4,7est fogom választani. A kérdést azért tettem fel, mert kíváncsi voltam a Plus tulajok tapasztalataira, hogy mennyire kényelmes egy akkora telefonnal mászkálni, mivel tudom, hogy jobb nagyobb kijelzőn filmeket, videókat nézni vagy akár játszani.
Köszi szépen a válaszokat :)!
2017. szept. 30. 23:03
12/14 anonim válasza:
Ha van rá pénzed, akkor 7 plus! Nem bánod meg és kb 1 hét alatt megszokod a méretét! Én is tartottam tőle, hogy túl nagy, de simán elfér a zsebeimbe! Úgy megszoktam már ezt a nagy kijelzőt, hogy nehezen tudnék visszaszokni kisebb telefonra!
13/14 anonim válasza:
iPhone 7 Plus. De ott is csak a logot fizeted ki.
14/14 anonim válasza:
Egyik baratnommel pont ma beszeltuk, neki 6 plus van, es azt mondta, hogy amikor megvette nagyobb telefont akart, de igy utolag mondta, hogy megelegedett volna a sima 6-tal is. Nekem is 5s-em van, nemsokara valtok, de a plus nekem speciel tul nagy. Foleg, hogy nagyon kicsi a kezem, ezt is kb epphogy aterem. :D Szerintem a 4,7" az idealis meret, fogtam mar 6-ost is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!