Pár hetes telefonom leesett a padlóra (padlóla le). Mennyibe kerül a javítás?
Ha csak az üveg sérült meg akkor 10ropi akarom mondani lopi a javítás.
Ha tudsz a neten lendelni és kicsléled te magad akkol megúszod dulván hálom ezelből. :))))
Ha a padlóra leesett és össze tört, akkor ne sajnáld.
Nagyon gagyi anyagból van csinálva. Az enyém 1 méterről betonra esett , a sarkára és csak meg karcolódott.
Igaz ezt kinai.
# 5
Ha figyeltél volna arra, hogy mit írtam nem írnál ilyent.
Nem azt mondtam, hogy garanciálisan meg javítják, mert ha azt írtam volna miért kérdeztem volna bármit is. Ha szervizbe csináltatom akkor arra lesz garancia... Plusz nagyon szerencsén múlik, hogy törik vagy nem törik amikor a leejted.
Mondok egy másikat is. Minél silányabb egy telefon annál valószínűbb, hogy eltörjön a kijelző. Ha az üveg minél kevésbé karcolódik(mert keményebb) annál könnyebben törik és ha az adott telefon unibody akkor nincs ahova mozogjon és megfeszül. Na de mindegy, elég fizika órából. Egy értelmes választ vártam de még nem jött érdemi.
Az biztosb hogy ha javításról van szób akkor csak a hivatalos szerviz jöhet szóba.
Ha otthon megcsinálod, ugrott a gari.
Természetesen a szerviz nem olcsó, de azt neked kell eldönteni, hogy egy esetleges későbbi javítást zsebből óhajtod-e kifizetni avagy jobb, ha garanciális marad...
igen erre gondoltam én is, hogy hátha valaki már végig ment ezen egy ilyen telefonnal és tudna árat mondani.
* az előbbihez még annyi javítást, hogy minél silányabb annál kevésbé valószínű ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!