Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem csatlakozik 4G-re tarifavá...

Nem csatlakozik 4G-re tarifaváltás után?

Figyelt kérdés
Huawei P8 Lite telefonom van, eddig mindig 4G-vel ment,de tegnap más tarifára váltottam (Vodafone), és azóta csak H vagy H+. Telefonon minden beállítás ugyanaz, és ugye eddig működött, tehát a lefedettséggel sincs gond. SIM kártyára gondoltam, ami azt hiszem 2014/2015-ben lett vásárolva, de az üzletben nem szóltak semmit, hogy esetleg új kell.

2017. szept. 28. 19:22
 1/4 Koplárovics Béci ***** válasza:
Lehet, hogy túl vagy rajta, de újraindítottad a telefont?
2017. szept. 28. 19:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, többször is. Azóta megkerestem a szerződést,és valószínűleg a kártya 2014-es. Arra gondolok, hogy az a hiba oka. Megkérdezem, ha az üzlet közelében járok majd. Nem tudom, esetleg más hibája lehet? Eddig ment, és nem értek annyira hozzá, hogy más tarifa esetleg már más hálózati sebesség?
2017. szept. 28. 20:01
 3/4 Koplárovics Béci ***** válasza:
Ha olcsóbb tarifára váltottál, akkor lehet, hogy ahhoz nem jár a 4G, bár nem tudom, hogy jelenleg van-e ilyen.
2017. szept. 28. 22:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem olcsóbb, weboldalon pedig írták, hogy jeleleg minden trarifa tartalmaz 4G mobilinternetet :/ Köszönöm mindenesetrea segítséget, hátha megoldódik a boltban.
2017. szept. 28. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!