Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik éri meg jobban?

Melyik éri meg jobban?

Figyelt kérdés
Két telefon között vacilálok, tudnátok segíteni? Írjatok róluk véleményt és hogy melyik miért és miben jobb, előre is köszi!

2017. szept. 28. 11:59
 1/5 A kérdező kommentje:
Xiaomi mi5s vs LeEco le pro 3
2017. szept. 28. 12:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Mi5s. Normális támogatottság, nagy felhasználói bázis.

Maga a xiaomi széleskörű termékskálával rendelkezik megbízható cég.

A Leeco-ról meg semmit sem tudni. Sem azt, hogy mennyi ideig fogják támogatni a telefont, milyen a szoftveres háttere stb.

Nekem Mi3 van és én is 5s-t akarok. Bármilyen gondom volt eddig mindig megtaláltam a segítséget hozzá. Én eleve hackelem a telefont. Root, tűzfal, egyedi beállítások stb.

2017. szept. 28. 12:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Magyarországon ezek nem olcsóak, de alig pár héten belül, jönni fog a Xiaomi MI A1, ami olcsóbb és jobb.

Innen, az alsó kettő lesz: [link]

Más helyeken (Magyarországon belül) nem tudom, hogy lesz-e és ha igen, mennyiért fogják ők adni.

2017. szept. 28. 12:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat! #2 az a1 be gyengébb proci, kissebb aksi kerül, a kameráján kívül nem látom hogy más legalább olyan jó lenne mint a mi5s ben
2017. szept. 28. 12:45
 5/5 anonim ***** válasza:
2-es. Manapság már kb ugyanannyiért beszerezhető itthon is, mintha külföldről venné az ember. Max 1-2e-el több. De láttam már jobb ajánlatot is. És még magyar garanciát is adnak.
2017. szept. 28. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!