Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ingyenes a mobil facebook a...

Ingyenes a mobil facebook a t-mobilnál?

Figyelt kérdés

ha felmegyek a 0.facebook.com-ra fennt azt irja ki h ingyenes,és pénz sincs a dominos telómon

de egyesek szerint majd hónapvégén küldik a csekket h mennyit kell érte fizetnem

"10kilobyte/13Ft"

na erre szeretnék választ kapni mer sokan paráznak h csekket kapnak:P

2010. máj. 27. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Jujj! A Facebooknak nagyjából annyi köze van a mobilszámládhoz, mint őzikének a gőzekéhez. Azaz semmi.
2010. máj. 27. 20:47
 2/7 anonim ***** válasza:

igen...

elvileg ez a 0.facebook.com egy lebutitott, szöveges tartalmakat megjelnitő "izé". Ingyenes

2010. máj. 27. 20:50
 3/7 A kérdező kommentje:
értem szóval akk elvileg ingyenes kössz a válaszokat, de ha vki mégtöbbbet tud az írhat :P
2010. máj. 27. 20:55
 4/7 anonim válasza:
Ingynes, semmi csek, de nagyon ratya :'D
2010. máj. 29. 06:56
 5/7 anonim ***** válasza:
hát ez durva xDDD eddig utáltam a facebook-ot de mostmár szeretem mer 1 éve egyszer töltök lóvét a telómra hogy ne vesszen el a szám xd
2010. máj. 29. 21:07
 6/7 anonim válasza:
És ez minden telefonnál működik?
2010. júl. 1. 19:45
 7/7 anonim válasza:
nem csak azoknak jó akik 30asok(t-mobile):D
2010. nov. 21. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!