Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Leejtettem az Iphone 7 plusom...

Ja lettem kérdése:

Leejtettem az Iphone 7 plusom es a sarkan a festek lejott mit csinalhak?

Figyelt kérdés
T mobilnal vettem a keszuleket plusz biztositas is van ra fizetve ha vissza viszem a telefont mit kezdenek vele?

2017. szept. 25. 20:28
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Mi a plusz biztosítás? Mire kötöttétek?
2017. szept. 25. 20:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Alap biztosítás csomag 2390,-Ft.
2017. szept. 25. 21:18
 3/10 anonim ***** válasza:

akkor el kell olvasni a biztosítás szerződését, mire vonatkozik, mert gondolom leírják, és azt is, milyen feltételekkel érvényesíthető, ha fizikai sérülésre is kiterjed.

gondolom úgy megy, hogy fizetned kell x összeget önrésznek.

2017. szept. 25. 22:03
 4/10 anonim ***** válasza:

Telefonra a szolgáltatós biztosítás nem ér semmit, csak azért lehet kötni, hogy annyival több pénzt szedjenek be tőled, és ha mégis van valami gond, nem csinálnak semmit!

Csak egy kis festék jött le? Most komolyan egy nagyon minimális szimpla esztétikai hibából csinálsz ekkora ügyet??

2017. szept. 25. 22:51
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
Fesd le.
2017. szept. 26. 07:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Ezért biztos nem fogják kicserélni.
2017. szept. 26. 07:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Vegyél rá tokot! Eltakarja a festékhibát, és megvédi egy esetleges következő esésnél.
2017. szept. 26. 08:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Figyi ilyennel a biztosito nem foglalkozik. De ha megis akkor se csinalna semmit mert ne okoztad es tarsai... nekem is milyen szep sztorit kellett kitalalnom arra hogy betort a samsungomnak a kamerajanak az uvege... hogy hivtak hugom hozta megbotlott a kuszobben es a sarokra esett a kamerajaval... es meg ezzel se akartak csinalni semmit csak mivel ceges csomag a vodafonenal igy inkabb intezkedtek minthogy ceget veszitsenek. Na szoval a tied az biztos nem kesz javitva
2017. szept. 26. 21:53
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem csinalok nagy ügyet csak kivancsi voltam de ha azt mondjatok h nem csinalnak vele semmit meg hogy semmit nem er a plusz biztositast akkor meg is szuntetem. Koszi a valaszokat. ;)
2017. szept. 26. 23:36
 10/10 anonim ***** válasza:
A biztositas er vmit csak erre nem jo. Ha onhiban kivul megy tonkre vagy vmi hasonlo dolog esetleg nalad tort be a kijelzo... es van hozza jo szoveged hogy nem nalad es ez meg ez tortent akkor tokeletes.
2017. szept. 27. 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!