1600 FT. /1 GB Telekomos mobil net milyen?
Mobil netet szeretnék, valami egyszerűt, Telekomos vagyok, feltöltőkártyás. Olyanról hallottam, hogy csak el kell küldeni egy számra egy sms-t és ha van a kártyámon 1600 Ft. akkor 1 GB netet vásároltam vele. (Gondolom, adja a fhnevet, jelszót)
Ha túllépem az adatforgalmat és nem veszem észre, elkezdni tovább szedni a pénzt a kártyámról vagy van benne egy ilyen 1 GB-os fék, ami megakadályozza, hogy túllépjem?
Honnan tudom, hogy mennyi van hátra?
Illetve, ha csak fb messengerre használnám, az mennyi idő alatt fogyasztaná el az 1 GB-t?
Semmi fhnevet, illetve semmi jelszót nem fogsz kapni a mobilnet megrendelésekor, automatikusan, pillanatokon belül a rendelkezésedre áll az előfizetett csomagban összefoglalt adatmennyiség.
Ha túlléped valószínűleg nem lesz tobb adatod a fordulonapig. (Kivéve ha rendelsz mellé + maraton netet)
"Honnan tudom, mennyi netem van még?
- egyszerűen megnézheted a Telekom alkalmazásban
- honlapunkon, ha belépsz
- a *102# kód beütésével, majd a hívásindítással"
Forrás: telekom.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!