Ért valaki a mobil telefonokhoz?
Elnézést egy kicsit nyavajgok még. :-))
Amit ajánlottatok arról az oldalról eltünt a termék. Ott 81.000-ről le volt értékelve a telefon.
Mot mivel ott nemtaláltam meg, erért rákerestem és megtaláltam ugyanazt de a névben szerepel egy ---pro---szócska.
És itt még olcsóbb. itt csak 59.000 Ft
Xiaomi Redmi Note 4 Pro 4GB RAM Dual Sim 64Gb Global - Grey
Ráadásul van Black és Gold verziüó is.
az egyik 59.000 valamennyi a másikmeg 64.000 valamennyi
Mi a külö9nbség???
Másik lehetőség az Ulefone Power 2 -t fogom szerdán megnézni mert az csak 49000 Ft és vagy 6000 mA-es akkumulátorral rendelkezik.
Persze gond lehet, hogy magánimportba jött be és kérdés ilyenkor mi van a garival?
Felmész az oldalra, és a telefon alján van 2 lehetőség, két árral, mellettük felkiáltójel és ha arra rámész, akkor kiírja mi a különbség.
De általában, ami a különbség szokott lenni: csomagolás, mi van a dobozban, mennyi/milyen garancia van rá, esetleg a színe.
Végre valaki ezt mondjamert az előbb beszéltem a másik forgalmazójával és ott előre kellett volna megrendelni, én meg csak szerdán utazok pestre és a rendelősdiben nem vagyok otthon.
Megrendelés után lehet kézbe venni.
szóval úgy néz ki ulefon
Ráadásul 3 napja megy a telefon és azt mondja a gazdája hogy még mindig 47%-kon van a töltöttség.
Szia!
Én inkább a Xiaomi MI A1-t ajánlom. Ha nem baj, még nem lehet kapni, de itt már fel is van tüntetve: [link] (az alsó két telefon). Igen, nem a legolcsóbb Xiaomi telefonok között van, viszont a tudása eléggé jó és a két éves szoftver update-ről is szó esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!