Létezik olyan kiegészítő amivel tudok rádiót hallgatni a telefonomon?
Elmondtam hogy nincs, miért vagy értetlen? Menj trollkodni máshova...
A rádió ideje lejárt, mindenki spotifyt meg ilyesmiket használ, és a gyártó nem fog ahhoz a kissebbséghez igazodni akinek mégis kéne a rádió.
Meglepő hogy nincs rajta gyári rádió alkalmazás...
Akkor tölts le valamit a play storeból, vagy van élő közvetítés a neten
Amugy nem olyan visszamaradott dolog ez de komolyan
Hiába töltök le alkalmazást. Nincs rádió vevő a telefonban.Fizikailag. Nem létezik.
Mintha egy hagyományos rádiónak nem lenne antennája. Ezért keresek külső kiegészítőt amivel offline tudom venni a rádiójeleket.
Tényleg ennyire érthetetlenül irtam???
Pontosítok: a rádióvevő ott van a telefonban, csak épp le van tiltva.
XDA-n kereshetsz leírást, ami alapján engedélyezni lehet és egy Spirit2-vel hallgathatod. De ez nem egyszerű művelet...
A másik megoldás, ha egy beépített FM rádióval rendelkező headsetet szerzel be és azt hallgatod.
A legegyszerűbb pedig, ha a legközelebbi kínai gagyiárusnál veszel 100 forintért egy kisrádiót és azt hallgatod, nem a telefont...
Az utolsó válaszolót felpontoztam, a rádiós füles miatt, nem tudtam hogy van olyan. Köszi!
A többieknek: irtam hogy jack dugós vagy micro usb megoldás kell. Erre jöttök azzal hogy én vagyok a hülye, biztos van a telefonban ennyi pénzért meg hogy töltsek le egyet. Baromira egyértelműen írtam ki a kérdést, pontosítottam is válaszok formájábam, úgyhogy a többieket lepontoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!