Szerintetek mit kéne változtatnia az applenek az iphonon?
VR erősen parasztvakítás :)
Kellene csinálni egy listát, hogy mi az, ami tényleg
hasznos funkció, és mi az, ami a többségnek felesleges.
Gyanús, hogy az utóbbi lenne jóval hosszabb.
Apple VS Samsung felesleges összehasonlítani. Hardwaresen
főleg azért, mert az Apple csak összerak, brandelt egy
processzort, és ennyi. A kijelzője pl Samsung gyártmány.
Apple processzorai mindig is gyengébbek voltak a premium
gyártóéknál, de ezt az OS-el kompenzálják. Ha lenne IOS
Snapdragon 835-re, mindenki hülyét kapna, hogy Wow, milyen
gyors, iphone 8-nál is 2-3x gyorsabb! Csak mivel nem tud-
ják mivel összehasonlítani, csak az előző generációkkal,
így megmaradnak boldog tudatlanságban.
Amúgy meg az Applenél előírás a min 40%-os profit.. És
még nincsenek túlárazva, mi?
Samsung: erős hardver, gyenge rendszer
iPhone: gyenge hardver, erős rendszer
Az eredmény ugyanaz, úgyogy innentől kezdve szerintem teljesen mindegy a felhasználóknak, hogy melyik kombóért fizetnek 1000$-t (Note 8, iPhone X).
"VR erősen parasztvakítás :)"
Ne te akard megmondani másoknak hogy mi a jó és mi nem. Én rendszeresen használom a VR szemüvegem, és a saját szempontjaimat írtam le.
Ez az erős hardware gyenge software szerintem idejét múlta már, az Appleba is elég ütős harwaret tesznek és az android 7-8 is kifogástalanul megy, bár még tényleg van egy kicsi softwares előny az apple számára és egy kis harwares előny androidéknál, de egyre inkább kiegyenlítődik. Az A11-es Chip annyira azért nem marad el teljesítményben a Snapdragon 8xx-től mint pl. 2 éve.
És persze azt is figyelembe kell venni hogy egy HD kijelzőt könnyebb meghajtani mint egy FUL HD++-t. Samsung is rájött hogy ekkora felbontás felesleges, és Ful Hd az alap beállítás, de feljebb lehet vinni, ez meg jó az akkunak is meg a teljesítménynek is.
Applenél másik előny hogy a rendszer az akkuval sokkal jobban bánik, ezért engedheti meg magának az apple a kicsi akksikat, de viszont ez így sem ér fel hogy 3000+-os akksival, és ami a nagyobb probléma hogy 1 éven belül meg is fut az akku annyira hogy csere sok embernél megérik :\. Ismerősőm 6S-e kb. 1 éves lehet, nem bír ki 1 napot.
Amúgy ütős kis készülékek, csak hát nekünk magyaroknak pl. egy amerikaihoz képest jóval drágább a telefon, ezért is érezheti az átlag ember elszáltnak az árazást.
De nem kell mindent egyből megvenni, 1 éves Iphone még bőven jó újan. Software frissítések jönnek míg a világ s két nap, szóval ha én apple fan lennék, most 1-2 hónapon belül váltanék Iphone 7-re, az is vagány készülék, megvenném kb. 150.000-ért, s majd 2-3 éven belül megint vennék egy csúcsmodell előtti generációt :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!