Bozo Balazs24 kérdése:
A tabletem nem kapcsol be! Valaki sejti mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Már 1-2hete nem tudom használni a tabletomat mivel egyszer magától kikapcsolt és hiába próbálom bekapcsolni nem működik (csak villog a bekapcsolásnál jól megszokozz samsung felirat,igen ez egy samsung készülék) Nem akkumulátor hiba van mert 100%-on sem kapcsol be! Mi lehet a probléma ha valaki tudja légyszives írja le!2017. szept. 21. 20:57
2/3 anonim válasza:
a cirkunveniális szedeszter beszart, vidd el szervizbe
3/3 anonim válasza:
Nem szabad Samut venni. Nekem elmúlt 2 éves a Cube tablet (itt Wayteq) amit kinából hozattam és még mindíg tökéletes. Pedig akkor kb a felébe került mint az itthoni Samu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!