Sony ZX Prémium beállításai kérdések?
Sony ZX prémium készülékemmel,sok használhatósági gondjaim vannak,hátha tud valaki segíteni! elöző telefonom egy Sony Z3 Compakt volt,a zx szerintem rosszirányba fejlesztettek!
Hogyan lehet kiiktatni az sms irásban a telefon önálló szövegbeírását?Ha beírok egy szót felajál valamit,ha leokézom beirja és ha irom tovább még küldéskor is átjavítja az általa kitalált szóra,így teljesen megváltozik a szöveg.régebbi telefonoknál ezt ki lehetett kapcsolni! Ha irok egy smst és közben kiléptem a Z3 as piszkozatként elmenti.A prémium NEM! eltünik aszöveg,ha előtte arhiválom,csak a nevet menti el a szöveget nem! És még rádió sincs benne,nem tudom miért kellett megszüntetni!!
Kapcsold ki a prediktív szövegbevitelt mindenestül. Minden
droidon ugyanott van :) Beállítások / Nyelvek és bevitel
alatt keresd.
SMS-nél is be lehet állítgatni a dolgokat.
A rádió teljesen felesleges funkció 2017-ben egy telefon-
ban. Ha valaki nagyon rádiózni akar, minden adó fent van
online.
Egyébként nem értem, valaki azért vesz többszázezer forin-
tos telefont, mert rádiót akar rajta hallgatni?
Köszönöm a választ,megkeresem,eddig nem találtam meg! régi telefonokon volt prediktív szövegbevitel ennél nem találom!
Ami a rádió funkciót illeti természetesen nem azért vettem ezt a telefont,hogy csak rádiót hallgassak rajta,de hasznos de hasznos plusz volt!és miért kéne interneten adatforgalmat fizessek,ha földi sugárzásban is hallható
Pedig ott van. Legalábbis nálam..
Beállítások > Nyelvek és Bevitel > Ott rányomsz az "Xperia Billentyűzetre" és már jön is a menü.
Wifin nem kell adatforgalmat fizetni, a földi FM sugárzás
pedig megszűnőben, már idén pl Norvégiában le is állítják.
Ez olyan, mint az analóg TV adás, azt is kilőtték, már
csak digitális van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!