Púpos akkumulátorral már veszélyes a készülék? Van értelme cseréltetni?
Szóval, van egy 4 éve vett LG-m, ami akkor már kifutó darab volt, 40 ezerért vettem, a garancia is két éve lejárt.
Ma teljesen lefagyott, aztán fekete lett a kép, csak a gombok világítottak. Nem első eset idén, így tapasztalatból tudom, hogy csak az aksi kivétel-visszarakás hozza helyre. De most, mikor levettem róla a kemény tokot, a hátlap szinte leugrott róla, utána láttam meg, hogy az aksi két oldalt púposodik, ami miatt a hátlap magától nem marad rajta.
Olvastam már hasonló esetről, de nem tudom, van értelme egy ilyen régi, nem is túl drága mobilt javíttatni, nézve azt is, hogy a képernyőn is egy éve egy "buborék" van? Meddig bírhatja így? Ha egy ideig nem használnám, visszaállna az aksi? Vagy már a végét járja?
Jobb helyette másikat venni? Csak annyira a szívemhez nőtt már ez a kis vacakság, nem szeretném, ha felrobbanna.
Az akku nem gyógyul meg ha nem használod.
Akkucsere és még pár évet kibír.
Akku típusa?
Vagy a készülék típusa?
LG Optimus F6
Az akkut nem tudom, majd utánanézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!