Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek? (lent)

Milyen telefont vegyek? (lent)

Figyelt kérdés

13/L vagyok.és valami érintőképernyős telefont szeretnék.előszőr a nokia 5800 tetszett meg nagyon de egy csomó ember mondta hogy nokiát ne..szóval légyszi írjatok nekem szép,érintő képernyős telefonokat.

max.85 000. jahh és az olyan kommentekre nem vagyok kiváncsi hogy nekem még nem való telefon vagy csak vmi gagyi,régi sz@r..szóval az ilyenek kíméljenek!!

a kérdésre kérek választ és nem...tudjátok..

jahh és még annyi hogy legyen benne bluetooth, a zenéje jó legyen,Usb legyen hozzá,jó képet csináljon..az ilyen alap dolgok tudjátok..

köszii:)

2010. máj. 27. 14:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

az első vagyok ... a samsunghoz annyit tennék hozzá hogy szar :D csak egy példa hogy minek venne az ember egy 100 LE s ladát mikor ugyan annyiért telik egy 100 LE BMW re

az eladók azért mondják a samsungot jó telefonnak mert a sok dehidratált agyú veszi mint a cukrot

2010. máj. 28. 18:31
 12/12 A kérdező kommentje:
akinek már régóta van nokia 5800-ja az lécci írjon tapasztalatot..
2010. máj. 29. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!