IPhone töltő probléma?
Sziasztok!
Bocsánat, ha kicsit hosszú lesz a megfogalmazás!
Az iPhone-om mellé a hálózatba bedugható 3-ágú töltőt kaptam, hozzá pedig átalakítót, amivel be tudom dugni az itthon fellelhető kétágú konnektorokba. Azonban kis hézag mindig marad az átalakító és a 3-ágú között és talán ez lehet az oka, amikor konnektorba dugva töltöm a telefont néha nem érzékeli, nem tölti egyáltalán (csak ha megmozgatom a konnektorba bedugott részt). Számítógépről USB porton keresztül semmi gond nélkül tölti, persze egy kicsit tovább tart így, hogy feltöltse.
Kérdésem tehát a következő lenne: még az Android-os telefonomról (Sony) megmaradt a töltő konnektorba dugható része, ha ezt csatlakoztatom az iPhone USB kábelével és így töltöm a hálózatról az iPhone-t, azzal ártok az iPhone-nak vagy nem? Értem ez alatt, hogy nem 100%-ban iPhone töltővel töltöm így a telefont a hálózati áramforrásból, hanem az iPhone kábeljével és a Sony emblémával ellátott konnektorba dugható "foglalattal"?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!