Melyik a legkönnyebben kezelhető okostelefon?
Mit nevezel te könnyen kezelhetőnek?
Szerintem mindegyik könnyen megy, az android is, csak legfeljebb meg kell szokni.
ilyen alapon vegyél windows phone-t nagy csempék és látsz mindent...
Am meg megszokás kérdese.
Jó, akkor most ugyanezt a kérdést képzeljétek el úgy, hogy egy 80 éves néni tette fel, aki életében nem fogott még a kezében okostelefont.
Nem tudják mi az érintőkijelző, fél másodperc alatt el tudnak nyomkodni mindent, és semmi másra nem kell telefonáláson kívül, DE okostelefon legyen.
Szóval #4: egy öregnek nem lesz nagy segítség, hogy van rajta súgó, meg tippek, amikor az "érintőképernyő", mint fogalmat, vagy mint működési elvet se tudja megérteni.
Nem hogy elnavigálni ezekbe a pontokba, vagy ott bármit is kezdeni.
#3: windows phone-t sajnos manapság nem láttam közelről, de a régebbiek alapján lényegesen könnyebbnek tartottam egy androidos telefon kezelését
Tehát akkor öregekből kiindulva, csapó #2, éééés tessék:
Szerintem olyan embereknek NEM KELL okostelefon, akiknek a közelébe sem való okostelefon. Sajnos nem csak az idősebb korosztályra jellemző...
Sok olyan fiatalabb is van akiknek nem való. mert nem ért hozzá, nem tudja mit kell tenni ha lefagy, belassul, Csak rohan a szervizbe. Főleg ha valaki használni sem tudja.
A Google Nexus telefonjai stílusosak, minöségiek, és az androidos telefonok közül neki van a legletisztultabb, legkönyebben kezelhetö menüje. Az iPhone menüje ennél bonyolultabb, tapasztalatom szerint nehezebb megszokni.
(Samsung, iPhone, Nexus, Allview és GoClever telefonok közül)
Miért kell okostelefon, hogyha csak telefonálásra kell?
Mind1 lépjünk tovább.
Windows Phonet még lehet kapni, vmelyik modell még kapható az árukeresőn. :) Vagy vmelyik GSM boltba bemégy és megkérded.
Másik opcióként vesztek neki, egy androidos telefont, és rátesztek neki egy windows phone-s témát.
400 Ft-ért már reklámmentes változat van (reklámokra így nem megy rá a nagyi), amit ha felraksz, úgy néz ki mint egy windows phone, gyakorlatilag android.
Fut minden rajta, nagy ikonok, okostelefon, és könnyen kezelhető. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!