Androidos okostelefonra milyen app-ot tudnátok ajánlani, ami jól hallható, hangos sms jelzést ad (hangosabb, mint az összes gyárilag elérhető)?
Samsung Galaxy j5-re (2016) kellene. Akárhogy hangsoítom a gyári jelzéseket, nem mindig hallatszanak, pedig nem a hallásommal van a baj.
A régi Nokiám 2 sípolása még forgalomban, táskában hordott készülék esetében is hallatszik:-)
Azt is írjátok meg kérlek, ha van ilyen lehetőség, hogy miként kell CSAK sms-hangként beállítani a fenti okostelefonra az adott, erősebb hangot. Tehát más értesítésekre (pl.naptár) nem kell.
Előre is köszi!
Kipróbáltam, szuper.
Azonban 1-2 más alkalmazás, az sms-értesítés funkción kívül, a telefonon továbbra is az új ZEDGE-s sms-hangot használja (pl. A Samsung-nak van egy egészségfigyelője, ami számolja a lépéseket, és értesít, ha már elértem 1 nap az optimumot, persze végső esetben ezeket deaktiválni lehet).
Ennek nem tudom az okát. Szerintem mindent úgy állítottam be, ahogy leírtad. Mit próbáljak? A többi, a leírtak miatt zavaró hangú alkalmazásnál állítsak talán valamit?
Mert arra nincs szükségem, hogy 70 decibellel jelezze a telefon, ha egy nap megtettem pl. 6000 lépést, mivel ezt nem mindig a számomra alkalmas időpontban teszi:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!