Milyen telefont vegyek?
Pár főbb szempont:
-bírja elvinni a wot blitz appot szaggatás nélkül
-közepes minőségű kamerája legyen (minimum)
-bírja az aksi a terhelést
-ne windows telefon legyen
-újonnan max 90-100ba kerüljön
Huawei p10-en gondolkodtam.
windows telefon nem nagyon lesz több úgy tudom. Am Nokia 6 pl. Igen androidos.
De rákeresel telefonokra, nézelődsz, olvass tesztet stb és biztosan megtalálod. Abban az árkategóriában már van választék.
#1-es:
Windowsos telefonokat a mai napig mutatnak be gyártók az IFA mobilkongresszuson, csak noname gyártók.
A Microsoft még mindig hisz a Windows Phone-ban, csak hardvert fejlesztenek hozzá még-->készül a surface
Windows Phone 10 2019 végéig támogatott marad (legalábbis az arm alapú procis változata tutira), és az én Lumia 730-as telefonomra is, jönnek még ki frissítések. Lassacskán, de érződik, hogy egyre kevesebb crash és lagg van a telefonban...
Olvastam most azt is, hogy a windows 10 asztali változata futtatható lesz arm alapú procikon is de csak olyanokon ami snapdragon 835-tel vagy a majd megjelenő kirin 970-nel lesz ellátva...
To be honest nekem bejön a windows phone annyi bajom van vele, h nem nagyon van rá app. De ha nem vagy játékb*zi akkor nem probléma... :D
telefonból a nokia 6 azért van előnyben mert stock android van rajta. Ne Knox (Samsung) se TouchWiz (Samsung) Se EMUI (Huawei) se semmi.
Hamarabb kapta meg a 8.0-t a Nokia mint a google Pixel telefonjai...
Ofc nem kell noiát venned csak elmondom a véleményemet. Sony telefonokat érdemes kerülni. (Túlmelegszik, szoftveresen kevés támogatottság = nem frissíthető)
Xiaomi Redmi Note 4.
Már jópár hónapja ezt használom, amilyen szempontokat leírtál szerintem neked is jó lenne ez a teló.
Nagy aksi, minden játékot simán elvisz, jó kamera, nagy kijelző és az ára is baráti (60e körül)
2-es: tudom, csak a Lumia sorozatból indultam ki. A surface meg már sok éve készül, mégsincs sehol ;)
nekem 950 XL-em van :)
1 voltam
#4-es.
Nem baj az, ha sokáig dolgoznak rajta! Legalább bízhatunk benne, hogy jó lesz.
Legutóbb olvastam, hogy a Microsoft alapjaiban (Kernel szinten) írja át a windows-t amit kiad majd a telefonokra.
A Surface Phone-nal nagyot akar gurítani a microsoft, és ehhez sok idő kell. Biztos vagyok benne, hogy a surface phone-t, nagyobb frissítéssel együtt fogják bemutatni, ami olyat hoz majd magával h pl a Cortana sokkal több mindenre képes, de én azt tudnám nagyra értékelni ha normális mikrofonnal felszerelve jönne, valamint ha az oprendszert stabilan és normálisan írnák meg....
igazad van. De nem tudom mikorra várható :(
4 voltam
a Windows Phone 10-et a Microsoft 2019 végéig akarja támogatni, és sztem utána fog jönni.
2 ok miatt is:
1: Az emberek szemében addigra teljesen eltűnik a windows phone (még jobban mint most),
2: Addig van még idejük fejleszteni a rendszert bőségesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!