Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 7 plusrol jon le a matt?

Iphone 7 plusrol jon le a matt?

Figyelt kérdés
Fenyhez raktam es kis fekete pottyok vannak ott a matt resz helyett... nem hiszem, hogy piszok, kapargattam es nem jott le. Most tenyleg jon le a matt boritas?
2017. szept. 16. 15:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Aha.
2017. szept. 16. 18:52
 2/10 anonim ***** válasza:

Igen.

Ezért kéne tokkban hordani.

2017. szept. 16. 18:53
 3/10 anonim ***** válasza:

a tok se jó...:D alámennek a kis porszemek, és ugyanúgy pöttyökben fogja szétkoptatni(szerintem egyébként a kérdező is így használja, és ezért ilyen).

ha meg nem használunk tokot, akkor meg a szélei kopnának :D

2017. szept. 16. 19:20
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Ezert kell Samsungot venni aminek muanyag a hatlapja! :) ilyen a Tim Cook nm eleg hogy tularazza a telefonjait(ugymond telefonjait mikozbe nm az de egyaltalan nm az!!) De még ugy is kesziti oket h szervizelni kelljen!

Ui: 3eve Samsung telefon hasznalo akinrk nincs panasza.

2017. szept. 16. 19:42
 5/10 anonim ***** válasza:
én azért váltottam samsungról, mert egy szar volt :D de tudom, egy elvakult fannak nem szabad ilyet mondani, úgysem hiszi el(vagy ti mit szoktatok mondani az ájfonosokra...:D)
2017. szept. 16. 19:52
 6/10 A kérdező kommentje:

David hagyjal mar az androidoddal. Soha tobbet, inkabb kopjon a telom hatlapja, minthogy fel ev utan lassuljon es kukaba dobjam. Rendesen rossz olvasni, hogy ott vagy minden iPhoneos kerdesnel es irod a h**lyesegeidet a nagy androidoddal.

Amugy tokban hordom, max az elso napon nem volt rajta.

2017. szept. 16. 20:05
 7/10 anonim ***** válasza:
17%

"minthogy fel ev utan lassuljon es kukaba dobjam''

tipikus almás user válasz :)

sztem egy s8+ g6 op5 p10-el a kezedben az agyad lassulna le :D :D :D na várj, nem kell ahhoz fél év:'D

imádom a hülye almásokat h ócska s2 mini android kategória után almára váltva fikázzák a droidot deee a 200k-s almával a kezében meg megy a rinya h jön le a festék :'DD

2017. szept. 16. 21:58
 8/10 A kérdező kommentje:
Abbahagytad? Nem fogok senkivel sem veszekedni, megvan a velemenyem az androidrol es NEM fog megvaltozni
2017. szept. 16. 22:09
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
8# akkor ebbo latszik hogy meg csak 10 eves vagy 😂😂 es igazad van ebbe a korba muszaly menozni meg iFosz venni. Mert anelkul a suliba majomnak fognak nezni 😂😂 nem igaz? 7es
2017. szept. 17. 10:29
 10/10 anonim ***** válasza:
51%
azt akartad írni gondolom, hogy muszáj...igaz? :D gondolom te sem lehetsz komolyabb, ha évek óta ezen éled ki magad, hogy minden Apple-ös kérdéshez odamész vitát szítani...persze az ilyeneket nem rakják ki gyakoriról...pedig már szerintem megértél rá...:D elég ritka, hogy tőled hasznos válaszok jönnek...annál több hülye provokáció.
2017. szept. 17. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!