Van bizonyíték az üvegfóliák hasznára?
Onnan hogy mielőtt üveget raktam rá, már két kijelzőt betörtem.
Az új telefonomon pedig már 3 üveg tört össze úgy hogy egyébként egy karcolás sem lett a készüléken. Legutóbb egy tégla sarkára ejtettem kb 1.5 méterről. Nem is érdekel hogy a kijelző megsérült volna vagy sem, azt a 300 forintot megérte látatlanban is hogy raktam rá másik üveget.
Mivel a kollégák közt elég sok betört telót láttam már, ezért ha csak azt megelőzöm vele hogy egy napig nincs telefonom (de nem 1 nap míg egy ilyen eset lerendeződik még biztosítással sem, sima gariba pedig hetek) már az megéri.
Egy jó tok is megéri az árát, 5 ezerért vettem az előző telómra tokot, és mikor eladtam az átlag ár fölött 10 ezerrel tudtam eladni egy pillanat alatt, hiszen karcmentes bolti állapotban volt, a karcosakat meg senki sem szereti, mikor le van ütve minden sarka, illetve aki direkt a leharcoltra hajt, az nem szeret sokat fizetni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!