Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Azonos nevű Facebook ismerősei...

Azonos nevű Facebook ismerőseimet be tudom hozni valahogy?

Figyelt kérdés

Ha névnapra akarok írni pl az összes Gábor ismerősömnek, hogyan tudom előhozni a Gáborokat?

Opera minivel nem is nagyon szoktam szenvedni, átmegyek a földgömbös Internet böngészőbe, felhozatom az ismerőseimet, és keresés az oldalon-nal szoktam keresni. Nincs egyszerűbb módszer?

2017. szept. 15. 05:19
 1/4 anonim ***** válasza:
De van
2017. szept. 15. 13:33
 2/4 A kérdező kommentje:
És mi az? :D
2017. szept. 15. 14:29
 3/4 Lilian001 válasza:
Ha a saját adatlapodon beírod a keresőbe a nevet és ráklikkelsz, elsők között az ismerőseidet fogja kiadni. Sorban utána a többi azonos nevű felhasználót. Én így szoktam névnapi üzenetet küldeni.
2017. szept. 16. 16:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezt már én is próbáltam, de csak egy pár embert rak az elejére. A többit bekeveri a második oldalon lévő ismeretlenek közé.
2017. szept. 17. 03:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!