Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért kapcsol ki a telefonom...

Miért kapcsol ki a telefonom és merül le?

Figyelt kérdés
A telefonom mindig olyan 28%-nál egyszer csak kikapcsol. Előtte mindig lefagy meg magától csinál dolgokat, meg nagyon leugrik az akkumlátor. Olyan 35%-nál kezdi és olyan 28%-nál kikapcsol. És pár másodperc alatt ugrik le. Ha meg bekapcsolom akkor 1%. Ha feldugom töltőre és azután kapcsolom be akkor 17%. De ha leveszem, azután megint "lemerül". Samsung telefonom van.

2017. szept. 14. 19:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem az akksi krepált be, milyen régi az akkumulátor? 3-5 ezer egy új akksi, szerintem megéri megpróbálni, hátha csak az romlott el
2017. szept. 14. 19:38
 2/2 anonim válasza:
Szia. Nekem is ugyanez a problémám a telefonommal jelenleg.. esetleg meg tudnád mondani, hogy végül hogyan sikerült megoldani a problémát?
2018. márc. 12. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!