Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Amerikában venném meg az új...

Amerikában venném meg az új Iphone-t mert 100000-rel olcsóbb. Fog működni itthoni hálózaton is? Kompatibilis?

Figyelt kérdés

Független,

A Mzh-ek ugyanazok?

2017. szept. 14. 10:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

"Nyáron megyek, addigra még lesz pár black friday itthon is meg ott is. "

Ez azért "priceless" :) Gyk: Fekete Péntek Háladás után van. Jövő yyárig még pontosan 1 db lesz :)

Na mindegy, have a nájsz tripp tú dö júeszéj :) Aztán ne felejtsd a zsebedet megtömni ájfónéval :)))

2017. szept. 14. 14:42
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Baj van a frekikkel,mert olyat használ amit nálunk nem szabadna,ezért ha megtudja a hatóság vagy észleli,akkor felszólítanak,hogy ne használd,én ezt olvastam egy oldalon.
2017. szept. 15. 14:21
 13/21 anonim ***** válasza:

Ha tényleg komolyan gondoltad amit írtál, akkor csak ezt tudom hozzátenni:

[link]

2017. szept. 15. 14:29
 14/21 anonim ***** válasza:
*mármint a 12es hozzászólásra reagált Picard :)
2017. szept. 15. 14:30
 15/21 anonim ***** válasza:

#12: Adott X freki, amin a torony van. Ha más frekin

próbálná bemérni a tornyot, csalódás érné :) Egyszerűen

nem tudna felállni a hálózatra. Igen, létezik kint CDMA

hálózat, eltérő frekin, de a rendszer teljesen máshogy

működik. A telefon nem sugároz, ha nem talál jelet, már

pedig azt nem fog :)

2017. szept. 15. 17:22
 16/21 anonim ***** válasza:
Lehetséges,ezt nem tudom.De az biztos,hogy külföldön nem vennék telefont.Rendelni meg pláne nem.
2017. szept. 15. 17:37
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

black Friday.... A legujabb ajfon modellre en meg eletemben nem lattam sem balck Friday sem egyeb unneppel osszekotott akciot. Idei black Friday-kor az ajfon 6, 6S meg 7es modelleket fogjak learazni 50 max 100 dollarral, de az uj ajfon X-et nem.

Ha fuggetlen telefont akarsz (mindenkeppen az kell neked, ha Mo-n is hasznalni akarod) akkor kozvetlen az Apple boltban tudod csak megvenni. A telefon Novemberben jon az uzletekbe, ha jovo nyaron jossz, akkor jo esellyel mar komolyabb sorbanallas nelkul meg fogod tudni venni.

"Amerikában nem forgalmaznak független Apple terméket." ne irj butasagot! Nem itt elsz, fogalmad sincs...

"Baj van a frekikkel..." neked is annyi eszed van mint aki a fentebbi idezetet irta. Gyerekek, minek koptatjatok a billentyut ha nem ertetek a temahoz? Regi ajfon 4esem es a mostani ajfon 6S (mind fuggetlenek) tokeletesen mukodtek Mo-n a belehelyezett Tmobilos sim kartyaval. Baratnom pedig Spanyolorszagbol hozta at a fuggetlen ajfon 5-et az USAban es hasznalta evekig.

Minek terjesztitek a h.lyeseget?

2017. szept. 15. 18:33
 18/21 anonim ***** válasza:

"#12: Adott X freki, amin a torony van. Ha más frekin

próbálná bemérni a tornyot, csalódás érné :)"

0

Egyszerűen

nem tudna felállni a hálózatra. Igen, létezik kint CDMA

hálózat, eltérő frekin, de a rendszer teljesen máshogy

működik. A telefon nem sugároz, ha nem talál jelet, már

pedig azt nem fog :)

2017. szept. 15. 19:31
 19/21 anonim ***** válasza:
Lemerülőben a billentyűzet akksi és ilyenkor a klaviatúra összevissza működiik, nem tudtam megszerkeszteni az előző választ :( Majd töltés után megpróbálok válaszolni.
2017. szept. 15. 20:12
 20/21 anonim ***** válasza:

#17:

Szerintem attól, hogy még te egy ilyen okos gyerek vagy, attól még nem kell a másikat lehülyézni, másrészt meg most nagyon azért ne húzd fel magad, mert marhára nem érdekel, ha ilyen barom vagy.

2017. szept. 15. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!