Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi redmi 4x Ben van 4g...

Xiaomi redmi 4x Ben van 4g LTE vagyis b20?

Figyelt kérdés

A supergsm től vettem ezt a telefont egy hete minden rendben van vele egyébként, a leírásban az, volt hogy tudja a b20 at elvileg!

Egyébként telekomos vagyok és a neten tudja a 4g-t ahogy a SIM kártyám is mért ez előző telefonomon működött most viszont, hogy le cseréltem erre a telefonra elvileg ez is tudná de nem működik lehet, hogy valami nem jó lenne beállítva ügyfélszolgálaton esetlen lehet, hogy tudnánk segíteni nem tudom majd megérdeklődöm?

Egyébként ha a mobil adat ki van kapcsolva akkor mutatja a 4g-t de ha bekapcsolom az adatforgalmat akkor már nem lehet, hogy csak beállítás kérdése nem tudom?

Viszont még annyi, hogy az is olvastam, hogy igazi falun lakom vidékén ahogy mondtam előző telefonomon fogyamatos volt, mert az is mondják, hogy hiába a 4g és a b20 ezek csak városban működnek ahhoz hogy jó legyen vidékén és falun is ahhoz kell még hogy 800mhz-s sávot használja és ezt nem tudom hogy ez a telefont tudja-e vagy hol lehet azt megnézni, hogy milyen sávokat használ az LTE ezen a telefonon?

2017. szept. 13. 12:37
 1/4 A kérdező kommentje:
Vagyis egyszerűbben fogalmazva a telefont 800mhz-t is használ LTE sávban mert ha igen akkor nálam lehet valami gond esetleg a beállításoknál!
2017. szept. 13. 12:43
 2/4 anonim ***** válasza:

1, tanulj meg fogalmazni

2, ha tényleg Note 4Xet fogsz a kezedben, akkor tudnia kell

2017. szept. 13. 17:17
 3/4 A kérdező kommentje:

Jó igen tudok fogalmazni csak most ez egy kicsit bénán sikerült de én is láttam, hogy jobban leírhattam volna de mindegy azt hiszem így is ki lehet szűrni, hogy mire gondolok!

Igen de nem note 4x hanem csak sima redmi 4x ez is tudja azt!

2017. szept. 13. 18:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Attóé függ, hogy global version vagy kínai.
2017. szept. 14. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!