A Samsung A5 és J5 között nagy a minőségbeli különbség?
mert most akciósan egy 30 ezer Ft különbséget látok, de kb mi az a 30 ezer Ft amennyivel az A5 többet tud:?
(én egyet vettem észre h a 32 GB helyett csak 16 GB a memória és kicsit gyengébb a kamerája ... esetleg más?)
3- Igazad van abban, hogy túlárazott, viszont megítélésem szerint az A5 nem alsó kategória, inkább közép- felső :)
Mindig is adtam a minőségre és erre buzdítom a körülöttem lévőket is. Le lehet szólni de szerintem ezek a Huavei meg Xiaomi telók nem telók.
5
Xiaomi Redmi Note 4, eustockon 50K.
68%-os, a Samusung meg nem ad a minőségre. Ez van.
Bár az A5 már tényleg jó telefon lenne, ha normális árcédula lenne rajta.
köszi, hát nekem is úgy tűnik h a Samsung eléggé néptelefon, de azért a felsőbb kategóriák már talán minőségiek, nem?
a többi meg, nem tudom, valaki nagyon dicséri a Huaweit, persze abból is a felső kategóriákat, csak valahogy én is úgy vagyok vele, h félek ezektől a típusoktól, aztán leheT h alaptalan.
egyébként az A5-öst mennyiért tartanátok reálisnak?
ezt megszokhattad már, valamiért divat a lepontózósdi, ha vki nem ért egyet :)
de nézegetem továbbra is ezeket és megütköztem egy dolgon: léteznek még ma is, 2017-es mobilok 4G nélkül??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!