IPod Touchomat feltörtem és jailbreakeltem, majd felraktam rá az Installous nevű cydiás programot. Újraindítottam és fél órán keresztül az almás logót néztem. Megpróbáltam megint jailbreakezni, most annak a háttere megy 1 órája. Mit tegyek?
20:47
szánalmas bolond vagy, azt sem tudod mi az az Apple. Az kérlekszépen egy üzleti vállalkozás, és a szoftvereket kemény dollárért kínálja, hogy a csóróknak ne legyen érdemes a termékeit megvennie, mert nem a magadfajta ingyenélő fogyasztói körödet akarja kielégíteni.
23:40
olyan hülye vagy, hogy az már fájdalmas!
még mindig nem tudod mi az az Apple, szerintem nem tanultál meg annak idején olvasni, vagy a google túl büdös neked.
Azért, mert neked Apple van, arról nem én tehetek. Inkább te nem tudsz olvasni, hogy a világon az egyetlen gyáró, akinek a készülékei alaphelyzetben szart sem érnek. És még drága is. Használd sokáig. Meg a másik, hogy a fórumszabályzatot neked nem sikerült elolvasnod. Bemásolom:
A gyűlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!
És képzeld, tudom mi az az Apple. Szerintem kicsit több telefon, illetve elektronikai eszköz volt a kezembe, mint neked. Meg egy kicsit többet is szétszedtem. De nem baj,idiótákkal nem vitatkozom. Nem akarok lesüllyedni a szintedre. Bocsi.
Hulkminator te is jól megmondtad... Attól, hogy neked Apple termékeid vannak még nem kell mindent lesz*rozni, főleg, hogy valószínűleg nem sok más telefont fogtál még a kezedben. (legalábbis abból, hogy hazugnak titulálod azt, aki azt mondja, hogy jó néhány telefonnal volt már dolga, nagyon ez jön le) Mindegy, legyél boldog az icuccaiddal, ha neked úgy jó.
Mindenesetre ebből is látszik, hogy Steve Jobs legnagyobb alkotása nem az iPhone, és még csak nem is az Apple - hanem az iFan és annak a jailbreakelt verziója, az iTroll. Erről ennyit.
(igen, minden egyes troll nyomhat egy piros kezet, csak itt, csak most)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!