Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPod Touchomat feltörtem és...

IPod Touchomat feltörtem és jailbreakeltem, majd felraktam rá az Installous nevű cydiás programot. Újraindítottam és fél órán keresztül az almás logót néztem. Megpróbáltam megint jailbreakezni, most annak a háttere megy 1 órája. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Spiritel jailbreakeltem (3.1.3 verzióm van), iTunes nem ismeri fel az iPodot. Kérlek segítsetek.
2010. máj. 26. 19:57
1 2 3
 21/30 bp1985 ***** válasza:
16%
Miért nem vettél telefont inkább? Ez meg szánalmas az apple részéről, hogy jailbrake nélkül sz.rt sem ér se az iphone, se az itouch. Nekem sajnos volt 3gs, de soha többé apple. Maradok a hd2-nél. !0 ezerrel olcsóbb, és sokkal többet tud. Sőt még jailbrake sem kell, hogy rátegyek valamit. Nesze neked Apple.
2010. máj. 26. 20:47
 22/30 anonim ***** válasza:
57%

20:47

szánalmas bolond vagy, azt sem tudod mi az az Apple. Az kérlekszépen egy üzleti vállalkozás, és a szoftvereket kemény dollárért kínálja, hogy a csóróknak ne legyen érdemes a termékeit megvennie, mert nem a magadfajta ingyenélő fogyasztói körödet akarja kielégíteni.

2010. máj. 26. 20:50
 23/30 bp1985 ***** válasza:
21%
Kedves utolsó. Elárulok neked egy nagy titkot. HTC hd2-őm van. Nem kell jailbrake, és mindent rárakok. Ja, meg ha kicsit utánajárnál, hogy egy hd2, vagy a 3gs az okosabb, akkor egyből megváltozik a véleményed. Inkább te vagy a hülye, már ne is haragudj. Olvass, majd utána okoskodj.
2010. máj. 26. 23:40
 24/30 A kérdező kommentje:
Sikerült! Éjjel valamikor kikapcsolt és most már felismeri a gép. Köszönöm a segítő válaszokat.
2010. máj. 27. 08:24
 25/30 anonim ***** válasza:
65%

23:40

olyan hülye vagy, hogy az már fájdalmas!

még mindig nem tudod mi az az Apple, szerintem nem tanultál meg annak idején olvasni, vagy a google túl büdös neked.

2010. máj. 27. 08:53
 26/30 bp1985 ***** válasza:
38%

Azért, mert neked Apple van, arról nem én tehetek. Inkább te nem tudsz olvasni, hogy a világon az egyetlen gyáró, akinek a készülékei alaphelyzetben szart sem érnek. És még drága is. Használd sokáig. Meg a másik, hogy a fórumszabályzatot neked nem sikerült elolvasnod. Bemásolom:

A gyűlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!

És képzeld, tudom mi az az Apple. Szerintem kicsit több telefon, illetve elektronikai eszköz volt a kezembe, mint neked. Meg egy kicsit többet is szétszedtem. De nem baj,idiótákkal nem vitatkozom. Nem akarok lesüllyedni a szintedre. Bocsi.

2010. máj. 27. 10:02
 27/30 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem nem ott kell összehasonlítani a telefonokat, stb, hogy lehet-e rá tört dolgokat tenni… Tehát nem itt dől el, hogy ér-e valamit a telefon, vagy nem. Ugyanannyi alkalmazás van jailbreak nélkül, és legalább nem történik ilyen. Sokkal stabilabb az iPhone, iPod touch jaibreak nélkül.
2011. febr. 22. 13:30
 28/30 anonim ***** válasza:
58%
10:02 -es milyen cuccokat fogtál te a kezedbe? max az apád faszát .....ha meg annyi készüléket fogtál a kezedbe akkor tudnád ,hogy az iphone a legjobb telo ,nagyon jó alkalmazások vannak rá és jobbak mint androidra !!! sokkal kompatibilisebb mint akármelyik samu,sony,HTC,vagy akármilyen Telefonról is beszélünk....a jailbreakel nekem meg semmi bajom nincsen ,igen ritka a vírus .....egyedül az itunes zavar(zenék másolása telóra),de arra is van megoldás mindenre van ..csak néhányan hülyék sajnos....na meg Steve Jobs egy olyan alak akinek sokat köszönhet még a microfos is ....nélküle szar se lett volna ....
2011. aug. 26. 12:19
 29/30 anonim ***** válasza:

Hulkminator te is jól megmondtad... Attól, hogy neked Apple termékeid vannak még nem kell mindent lesz*rozni, főleg, hogy valószínűleg nem sok más telefont fogtál még a kezedben. (legalábbis abból, hogy hazugnak titulálod azt, aki azt mondja, hogy jó néhány telefonnal volt már dolga, nagyon ez jön le) Mindegy, legyél boldog az icuccaiddal, ha neked úgy jó.

Mindenesetre ebből is látszik, hogy Steve Jobs legnagyobb alkotása nem az iPhone, és még csak nem is az Apple - hanem az iFan és annak a jailbreakelt verziója, az iTroll. Erről ennyit.

(igen, minden egyes troll nyomhat egy piros kezet, csak itt, csak most)

2011. nov. 21. 19:32
 30/30 anonim válasza:
kötsd rá a gépre,nyitsd meg a redsnow-t és "other"->"select IPSW"-> kilépsz az otherba és "just boot" és jó lesz
2011. dec. 12. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!